Όχι πάντα....Και μιλάω για την περίπτωση που το μελάνι βγαίνει μόνο αυτό να αλλαχθεί.Την άλλη που μελάνι και κεφαλή είναι μαζί την ακούω πρώτη φορά.
Όχι πάντα....Και μιλάω για την περίπτωση που το μελάνι βγαίνει μόνο αυτό να αλλαχθεί.Την άλλη που μελάνι και κεφαλή είναι μαζί την ακούω πρώτη φορά.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Εγω εχω χαλασει απο 2 εκτυπωτες canon τις κεφαλες τους με την αναγόμωση, περίπου 1,5 με 2,5 χρονια κρατάνε με πολυ χρήση , και οι ποιότητα των χρωματων δεν ειναι και οτι καλύτερο για φωτογραφίες.
Δεν συμφέρει να παρεις κεφαλη αν χαλάσει(εκτος και αν ειναι ακριβος) το κοστος ειναι το 60 με 80% του εκτυπωτή οπότε μετα τον πετάς δεν εχεις και πολλες επιλογες.
Υπαρχουν κατι βιντεακια στο youtube με καθαρισμό της κεφαλής με μεγαλες πιθανότητες να την σώσεις αλλα δεν τα εχω δοκιμάσει.
βέβαια θα γλυτώσεις χρήματα σίγουρα για την αγορα νεου αν κανεις αναγόμωση , απο την αλλη δεν μπορώ ομως να σου πω με βεβαιότητα το διάστημα αντοχής του εκτυπωτή με τα γνησια μελάνια.