Φίλε μου ακολούθα το κόκκινο καλώδιο στην εξωτερική πλακέτα που είναι η επικοινωνία και μέτρα τις δύο αντιστάσεις που είναι παράλληλα 33κΩ και πες μου.
Φίλε μου ακολούθα το κόκκινο καλώδιο στην εξωτερική πλακέτα που είναι η επικοινωνία και μέτρα τις δύο αντιστάσεις που είναι παράλληλα 33κΩ και πες μου.
Εγώ λέω ότι δεν φταίει η πλακέτα κάτι άλλο φταίει αφού εσύ την έλεξες
Παιδια ηρθανε απο την lg και μετρησαν στην εξωτερηκη μοναδα και κου ειπαν οτι θελει η πλακετα αλλαγμα 300 ευρω.........
τσέκαρες αυτά που σου είπα; ;;;;
Και τί περίμενες να σου πει η εταιρεία, ότι θέλει αλλαγή το τάδε εξάρτημα της πλακέτας; Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις όλη την πλακέτα, ή μόνο το εξάρτημα που έχει χαλάσει.
JOUN (25-06-15)
Δημήτρη πήγα και μέτρησα τις αντιστάσεις με το ομόμετρο και δεν δείχνουν τίποτα,περιμένω απάντηση σου.
για να μην δείχνει τίποτα σημαίνει ότι και οι δύο είναι καμμενες γιατί είναι παράλληλα που σημαίνει ότι εάν ήταν καμμένη μόνο η μία θα μέτραγες 31ΚΩ.Τώρα επειδή δεν θα βρείς 31ΚΩ βάλε 33κΩ και είσαι οκ.
xsterg (21-02-17)
Τελικα Δημητρη αυτο ηταν ευχαριστω πολυ.
Δημητρη το ευχαριστο πολυ που σου εγραψα ειναι λιγο να εισαι καλα και να μας δινεις της γνωσεις σου και παλι χιλια ευχαριστο... Σου εχω στειλει ενα pm με το τηλεφωνο μου...
Καλησπέρα.Δημήτρη αν σου είναι εύκολο θα χρειαστώ την βοήθειά σου.Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με παραπάνω.Έκανα ότι αναφέρεις παραπάνω αλλά συνεχίζει το ίδιο αποτέλεσμα.Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο?