Ισως φανει λιγο τρελλο αλλα τους εχω ψαξει και νομίζω οτι δουλεύουν καποιο λαθος θα εχω κανει αλλα δεν ξερω που
Ισως φανει λιγο τρελλο αλλα τους εχω ψαξει και νομίζω οτι δουλεύουν καποιο λαθος θα εχω κανει αλλα δεν ξερω που
Μια καλή μέθοδος μετά την οπτική , είναι η μέθοδος σειράς , δηλαδή από φις μέχρι τις αντιστάσεις και δεν προχωράς σε καμιά περίπτωση στο επόμενο αν δεν έχεις επιβεβαιώσει το προηγούμενο . Δες αν έχει και 4ο διακόπτη που είναι τυχόν διακόπτης χαλασμένος ασφαλείας ανατροπής .
Με τους 3 διακόπτες που προανέφερες δώσε πληροφορίες τι ακριβώς κάνει ο κάθε ένας ή άλλες πληροφορίες π.χ. περιέχει και θερμοστάτη? ενδεικτικά λαμπάκια λειτουργίας πάνω στους διακόπτες ? ανεμιστήρα ? δουλεύει αυτός ? ή όχι?
Συγνωμη για την καθυστέρηση της απάντησης μου
Εχει 3 διακοπτες ο ενας ειναι ασφαλείας(οταν πεσει κατω το αεροθερμο σταματαει να δούλευει)ο δευτερος ειναι αυτος που ανοιγει και κλείνει το αεροθερμο και ο τριτος ειναι αυτος που ρυθμιζει τον αερα εαν θα βγαινει κρυο η ζεστο μαλλον θα φταει ο διακοπτης ασφαλειας απ οτι είδα θα το κοιταξω και θα σας πω
Ευχαριστώ για την βοηθεια