Το run πάντα αναβοσβήνει συνεχόμενα χωρίς αριθμό flash.Το timer αν αναβει 4, να κοιτάξεις το αισθητήριο(αλλά και γενικά τα αισθητήρια) στην εξωτερική μονάδα το πουράκι όπως το λένε και πάει στην στη σωλήνα της υψηλής
Το run πάντα αναβοσβήνει συνεχόμενα χωρίς αριθμό flash.Το timer αν αναβει 4, να κοιτάξεις το αισθητήριο(αλλά και γενικά τα αισθητήρια) στην εξωτερική μονάδα το πουράκι όπως το λένε και πάει στην στη σωλήνα της υψηλής
δεν παίζει ρόλο δηλαδή Χριστο που στην αρχη αναβοσβήνει 4 φορές μόνο του το λαμπάκι run και μετα αναβοσβήνει το λαμπάκι του timer 4 φορές ενω αναβοσβήνει συνεχώς το λαμπάκι run
Εντάξει ευχαριστω πολύ για την χρήσιμη πληροφορία
βλακεία σου είπα εγώ μπερδεύτηκα με άλλο που κοίταγα δικό μου.Ειναι όντως ο κωδικός 44 όπως είπες και έχει να κάνει με το ρεύμα που διαβάζει ο αισθητήρας ρεύματος.Άρα πρέπει να τσεκάρεις θερμοκρασία του συμπιεστή και ρεύμα με αμπεροτσιμπίδα.Προφανώς για κάποιο λόγο τραβάει πολύ ξεπερνάει μια καθορισμένη θερμοκρασία και ίσως κόβει το θερμικό
ευχαριστω πολυ θα το τσεκαρω
αν και Χριστο τωρα που κοιτάζω πάλι το κωδικό 44 λεει όντως
οτι ο λογος σταματήματος ειναι υπερφόρτωση συμπιεστη
Εμφάνιση σφάλματος όμως (occurence condition)
οταν υπάρχει μια τρέχουσα ασφαλής σταση σε κατάσταση υπερφόρτωσης 2
κατά την λειτουργία θέρμανσης
Αλλα το σφάλμα το βγάζει τώρα κατα την λειτουργία ψύξης
Ειναι λογικο αυτο που λέω κατα την γνώμη σου ?
Φίλε Χρήστο,
παρεμβαίνοντας και πάλι σου γράφω μεταφρασμένο στ΄ Ελληνικά την αιτία που αναφέρει
το Service Manual του κλιματιστικού σου, στο συνεχόμενο flashing της λυχνίας RUN και τ΄
επαναλαμβανόμενα 4 flashing της λυχνίας TIMER :
Περιγραφή βλάβης Αιτία Flashing στην οθόνη
Σφάλμα αισθητήρα Σπασμένος σωλήνας Όταν αποσυνδέεται το καλώδιο
σωλήνα εκφόρτισης εκκένωσης καλώδιο του αισθητήρα σωλήνα αποσυ-
αισθητήρα, κακή μπίεσης συμπιεστή για 15 sec
σύνδεση συνδετήρα ή περισσότερο (λιγότερο από
Ελαττωματικό PCB 7ο C) αφού η ταχύτητα εντολής
εξωτερικού χώρου του συμπιεστή έχει συνεχιστεί
στα 0 rps ή υψηλότερα για 9
min (Ο συμπιεστής έχει σταμα-
τήσει)
Ίσως βοηθηθείς.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Το τοποθετώ καλλίτερα για να διαβάζεται :
Περιγραφή βλάβης
Σφάλμα αισθητήρα σωλήνα εκφόρτισης.
Αιτία
Σπασμένος σωλήνας εκκένωσης καλώδιο αισθητήρα,
κακή σύνδεση συνδετήρα.
Ελαττωματικό PCB εξωτερικού χώρου.
Flashing στην οθόνη
Όταν αποσυνδέεται το καλώδιο του αισθητήρα σωλήνα
αποσυμπίεσης συμπιεστή για 15 sec ή περισσότερο
(λιγότερο από 7ο C) αφού η ταχύτητα εντολής του συμπιεστή
έχει συνεχιστεί στα 0 rps ή υψηλότερα για 9 min
(Ο συμπιεστής έχει σταματήσει).
Απο ότι έχω καταλάβει (και γω μπερδεύτηκα) δεν είναι συνεχόμενο το run αλλα 4 φορες run και 4 timer για αυτό ειπα το error 44
σωστα 4 φορες αναβοσβηνει το run μονο του και μετα αναβοσβηνει το timer 4 φορες μαζι με το run
Αυτο δειχνει τον κωδικο 44
Αλλα οσο αφορα το 44 λεει οτι εχει υπερφορτωση συμπιεστη και το βγαζει σε λειτουργια θερμανσης αυτο δεν μου κολλαει διοτι δουλευει σε ψυξη
και επιπλεον το βγαζει παντα μετα απο 20 λεπτα μαλλον καποιος αισθητηρας φταιει θα δουμε