Αρα πάει αντιπροσωπεία το αυτοκίνητο.Σωστά;
Αρα πάει αντιπροσωπεία το αυτοκίνητο.Σωστά;
Υπάρχουν διάφορες λύσεις εξαρτάται ποιά θέλεις να ακολουθήσεις.Από το να αντικαταστήσεις τον κωδικό με προγραμματισμό ή κάνοντας reset στο τσιπάκι που έχει μέσα .......μέχρι να πληρώσεις στην αντιπροσωπεία για να σου κάνει Factory Reset και επαναφορά στον εργοστασιακό κωδικό..Πάντως και μετά τις 10 προσπάθειες αν βάλεις τον σωστό κωδικό είσαι μια χαρά.Ο κωδικός εξάγεται από το Serial Number γι αυτό πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε ο σειριακός αριθμός.Στον φίλο Βαγγέλη πιο πάνω από τον σειριακό αριθμό του κασετοφώνου του έδωσα τον κωδικό ξεκλειδώματος.
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Αν το ξεκλείδωμα θελήσεις να το κάνει η αντιπροσωπεία τότε ναι το αυτοκίνητο πάει ολόκληρο στην αντιπροσωπεία. Αν θελήσεις να γίνει το ξεκλείδωμα εκτός αντιπροσωπείας χρειάζεται μόνο το ηχοσύστημα μιας και η δουλειά γίνεται μέσα σε αυτό αλλά μετά χρειάζεται να μπει πάνω στο αυτοκίνητο για την τελική δοκιμή, οπότε σαν να λέμε ότι πάντα χρειάζεται το αυτοκίνητο λόγω της καλωδίωσης. Ολα αυτά με την προυπόθεση ότι το μηχάνημα έχει επάνω του το Serial number διότι αν δεν υπάρχει τότε μόνο με εσωτερική επέμβαση μπορεί να γίνει και εδώ υπάρχει ρίσκο διότι φεύγουμε από Software και πάμε πρώτα σε Hardware και μετά σε Software.Φυσικά αν το θέμα γίνει τόσο πολύπλοκο μετά θα πρέπει να συζητηθεί και το θέμα του κόστους διότι μπορεί να μην αξίζει να γίνει όλο αυτό.Αλλιώς είναι να τα κάνεις αυτά σε ένα εγκέφαλο που κοστίζει 1000ευρώ κι αλλιώς να τα κάνεις αυτά σε ένα κασετόφωνο που αξίζει 300ευρώ.
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Εχω και εγω αυτο το radio cd και με ενοχλουσε πολυ οτι δεν ειχε εισοδο(αν και εχει κουμπι aux στην προσοψη) αλλα ουτε επαιζε mp3 δισκακια.Μετα απο ψαξιμο βρηκα την καλυτερη λυση που ειναι αυτη: http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-MP...p2047675.l2557
Το εχω παρει και δουλευει αψογα,το συνδεω με το κινητο και παιζει απο εκει..
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Αν έχει μπροστά κουμπί AUX κατά 99.9% έχει και τα αντίστοιχα πινάκια στη πίσω όψη.
Δες και εδώ
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το radio-cd στο Ford Focus 2 (9μοντέλο 09/2009). Άλλαξα μπαταρία μετά από πρόβλημα και τώρα μου ζητάει κωδικό για το radio-cd (μοντέλο 6000 CD) με σειριακό αριθμό V418885. Δυστηχώς το αμάξι είναι αγορασμένο από μάντρα και δεν έχω το manual. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;!! Ευχαριστώ.
Γεια σας.
Έχω ένα Ford focus και άλλαξα μπαταρία και μου ζητάει τον κωδικό. Το αυτοκίνητο το πήρα πρόσφατα. Έχει έναν κωδικό 4ψηφιο (0431 )σε ένα καρτελάκι αλλά όταν τον βάζω μου λέει incorrect.
Το μοντέλο είναι 6000 cd rs kw2000.
V016606.
Ευχαριστώ όποια βοήθεια εκ των προτέρων.
Για δοκίμασε τον κωδικό 6069