α) ναι βρε παιδί μου, αλλά τα 2 μηχανηματα είναι copy paste μεταξύ τους + σαν εγκατάσταση + σε τι χώρο ψύχουν + σε τι χώρο βρίσκονται οι εξωτ. μονάδες, όλα ίδια ακριβώς. Τελικά η απάντηση μάλλον είναι πιο κάτω
β) μα κανείς δεν πειράζει κάτι, όταν εμφανίζεται το πρόβλημα.
γ) όταν αρχικά λειτουργεί και μετά κόβει χωρίς να το ακουμπήσεις καθόλου, και κάποιος γράφει για "ανάποδα φάση+ουδέτερος στην παροχή", αναρωτιέμαι τι σημαίνει αυτό και πως μπορώ να το ελέγξω, σκεπτόμενος ότι ψάχνω για+-. Ξαναλέγοντας βέβαια ότι "εναλασσόμενο ρεύμα παιδιά...".
δ) ε μα δεν δουλεύει ενώ συνεχίζει να παίρνει 220v
. Τεσπα είπαμε η απάντηση πιο κάτω.
ε) ρε παιδιά, συνεχίζω να λέω ότι ή εγώ δεν καταλαβαίνω τι γράφετε ή κάτι δεν μου λέτε καλά: τι σημαίνει "το φις ανάποδα στη πρίζα"? Δηλαδή σε μια πρίζα σούκο στο σπίτι σου που βάζεις το αντίστοιχο φις, γνωρίζεις κάθε φορά ποιο καρφί του φις βάζεις σε ποια πλευρά της πρίζας?
τεσπα, ΜΑΛΛΟΝ η απάντηση:
20240702_170619.jpg
αυτό που έχω κυκλώσει υποθέτω λήγει κάθε υπόθεση για το αν έχει θερμικό ή όχι?
(επειδή δεν έχω άμεση πρόσβαση στο χώρο) Θα πάω να ελέγξω αν ο ανεμιστήρας ξαναανάβει αμέσως μετά το on-off που τόσο καιρό νόμιζα και πιθανώς σας παιδεύω τσάμπα ή αν χρειάζεται χρόνο ( = θερμικό), και
πιθανολογώ ότι είμαι τόσο γκαντέμης που και ο ανεμιστήρας με τον οποίο έκανα τράμπα έχει ακριβώς το ίδιο θέμα...