https://www.youtube.com/watch?v=L6o3aJaQFY0 απευθείας ... αλλά γιατί να παίζουμε με "πυρηνικούς αντιδραστήρες " τοποθετημένους κάτω από την καρέκλα μας .
Αποθήκευση μπορεί να έχει πολλές έννοιες (εννοώ με την χρήση σκέτων φ/β) έστω βοηθητικού χαρακτήρα που κατά συνέπεια θα μειώσει και την ανάγκη υπερδιαστασιολογημένων inverter & μπαταριών που είναι αποδεδειγμένα κοστοβόροι.
Το νόημα είναι το εξής και ας πούμε ότι τις αντιστάσεις του 1ου ποστ τις χώνω σε πυρότουβλα με επικάλυψη μόνωσης . Τι θα έχουμε την νύκτα? (δεν είναι αποθήκευση αυτό?) πιο ασφαλές και σίγουρο ...ενώ με υδρογόνα ?
Τέτοια θέλω σκληρές κριτικές (πάνω στις σκληρές κριτικές γίνεται και η ανταπάντηση όπως π.χ. το ασύμφορο της χρήσης μπαταριών + inverter σε υπερδιστασιολογημένη πρόβλεψη ).Πέτρο, λυπάμαι αν φάνηκε οτι σε έπιασα απο το γιακά, δεν ειχα τετοια προθεση... οι κίνδυνοι του γραπτού λόγου! Προθεση μου ηταν απλα ο αντίλογος για να συνεχιστεί η κουβέντα.
το έχω μεγάλο άχτι αυτό που δεν έχω την σχετική πλήρη γνώση και βοήθεια για τα ψυγεία αμμωνίας (που δουλεύουν με μια φλόγα/ από υγραέριο ) αυτή η "φλόγα " να αντικατασταθεί με απευθείας από φ/β με αντιστάσεις !! Ψυγείο με 0 db επίπεδα θορύβου ! Ποιος κάθεται τώρα να ασχοληθεί.ακομη και για το ψυγειο ισως ειναι προτιμότερη οικονομικά μια μικρη γεννήτρια...