Φίλε freecom θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις πως μπορούμε να μπούμε στο service menu της ARIELLI
Φίλε freecom θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεις πως μπορούμε να μπούμε στο service menu της ARIELLI
είσαι θεός σε ευχαριστώ πολύ
Κωστα εγραψες παλι,που τα βρισκεις ολα αυτα με κινεζο-βουλγαρικες τηλεορασεις απορω.
φιλε γιαννη......απλα γραφεις τον κωδικο απο το σασι στο google......ξοδευεις 2-3 βραδια.....και τα εχεις ολα στα χερια σου
Συγχαρητήρια και αυτό που λες ισχύει, το google θέλει και αυτό την τεχνική του και δεν μας τα σερβίρει πάντα όλα στο πιάτο. Μου θύμησες εμένα που ξενύχτησα ένα ολόκληρο βράδυ να ψάχνω σχηματικό για μια τηλεόραση bluesky χωρις κωδικο chassis στην πλακετα(αυτά τα σκουπίδια που πουλούσε 15 χρονια πριν το συγχωρεμενο carrefour...) και τελικά το βρήκα τυχαία ψαχνωντας μεσω του κωδικού του κεντρικου video controller IC και απο τα μερικες δεκαδες διαφορετικα chassis που βρήκανα τον φορούν ξεκίνησα νέες αναζητήσεις σχηματικων και service manual και τελικα επεσα πανω σε ένα ήταν ακριβως της τηλεόρασης μου.
Έχω μια τηλεόραση arielli και έχει το ίδιο πρόβλημα με το αρχικό post. Την έχω στείλει 2 φορές για στο service οπού μου είπαν ότι είναι θέμα λογισμικού και πως έκαναν αναβάθμιση, το πρόβλημα επανήλθε. Γενικά είναι λίγο άσχετος από αυτά αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή να την πετάξω.
Πέστους να ελέγξουνε το ripple στην eeprom και εάν είναι εντάξει να αλλάξουνε eeprom
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη atsio : 17-12-17 στις 17:26
εχω και εγω ενα σκουπιδι arielli 2288fhd
δεν μπορω να βρω σωστο bin για τo w25q64
περασα καμια 10ρια απο διαφορα φορουμ
το μονο που παιζει ειναι ενα απο ΑΚΑΙ
αλλα δεν υποστηριζει το tuner ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα εχει και ελληνικο μενου
πιο καλο παιδακι εχει το σωστο σοφτ??