Για τον μικρό ιμάντα στην τρίτη φωτο δες αν ταιριάζει με κανέναν από χαλασμένο cd drive
Προσοχή επίσης στα γραφόμενα της τέταρτης όπου γράφει ότι δεν γυρνάς χειροκίνητα το γρανάζι-αυτό θα'ναι για το ασανσέρ της κασέτας
Για τον μικρό ιμάντα στην τρίτη φωτο δες αν ταιριάζει με κανέναν από χαλασμένο cd drive
Προσοχή επίσης στα γραφόμενα της τέταρτης όπου γράφει ότι δεν γυρνάς χειροκίνητα το γρανάζι-αυτό θα'ναι για το ασανσέρ της κασέτας
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
θέλει χοντρό ιμάντα απο cd δεν κάνει.
Βρηκα ιμαντες.
Σημερα θα κανω μια ππρωτη προσπαθεια...
WallyGR (12-07-18)
Αλλαξα τους δυο ιμαντες και τωρα κανει Eject μια χαρα.
Κανει επισης Rewind και FastForward μια χαρα.
Στο Play φαινεται οτι το δεξι γραναζι δεν κινειται σχεδον καθολου ενω το αριστερο γυρναει.
Φαινονται στο video (Eject,Rew,Ffwd,Play)
https://www.youtube.com/watch?v=2xwcqdiiqgw
Play
https://www.youtube.com/watch?v=UQgVNG8dx7k
Τι να κοιταξω? Ο ιμαντας πανω στο δεξι γραναζι φαινεται ΟΚ (δεν τον αλλαξα)
Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WallyGR : 13-07-18 στις 00:08
Άλλαξε και τους ιμάντες αλλά και τα λαστιχάκια (idler) από την πάνω μεριά του μηχανισμού.
edit: ίσως χρειαστεί να αλλάξεις και pinch roller
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ezizu : 13-07-18 στις 00:23
WallyGR (13-07-18), xrhstos1978 (13-07-18)
αυτά θέλουν αλλαγή και μετά βλέπουμε
K7902.00.jpg
idler εχω αν θες να σου δώσω αλλά μάλλον δεν θα καταφέρεις να τα αλλάξεις.
Σε ευχαριστω φιλε Χρηστο.
Φοβομουν οτι ειναι το idler και φοβαμαι πως οντως δεν εχω την τεχνικη γνωση για τετοια "εγχειρηση"
Θα κανω μια τελευταια προσπαθεια ΜΗΠΩΣ τριψω το λαστιχο του idler με ασετον...
Υπαρχουν μαστορες στην Αθηνα που να αναλαμβανουν τοσο παλια VHS? Αν θεωρειται διαφημιση και απαγορευεται, ισως να μου εστελνε ΠΜ οποιος γνωριζει κατι σχετικα.
Ευχαριστω
Όχι με ασετόν γιατί μπορεί να σου καταστρέψει το πλαστικό μέρος, καλύτερα με καθαρό οινόπνευμα ή ισοπροπυλική αλκοόλη.
Μπορείς επίσης να τρίψεις το λάστιχο ελαφρά με ψιλό γυαλόχαρτο και μετά να το καθαρίσεις με το οινόπνευμα.
Για τα παλιά video VHS, νομίζω μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να βρεις τα σωστά ανταλλακτικά, παρά μάστορα.
WallyGR (13-07-18)
xrhstos1978 (15-07-18)