Αυτο ουσιαστικα ειναι φιμωση/λογοκρισια.
Γιατι για παραδειγμα, το post αυτο που γραφω τωρα, που φυσικο ειναι εσενα να μην σου αρεσει (μην παρεξηγηθεις) εσυ θα το εσβηνες/δεν θα δημοσιευες (αν οχι εσυ εσυ, καποιος λιγοτερο δημοκρατικος ας πουμε).
Φίλε bchris αυτό που λες ... επειδή θα έχω κάποιο δήθεν πλεονέκτημα σαν (μικρο - διαχειριστής) να σβήνω μηνύματα και ότι γουστάρω είναι λιγότερο "δημοκρατικό" ... θα πρέπει πρώτα να σκεφτείς ότι τα μηνύματα που τυχόν θα σβήσω θα είναι πάνω σε θέμα που ξεκίνησα και ανέπτυξα ο ίδιος .... που είναι λοιπόν το "αντιδημοκρατικό?"
Πες μου τώρα εσύ ... π.χ. μέσα στο θέμα μου ... αρχίζεις να λες διάφορα που δεν στέκουν και που δεν έχουν ουσία και "μαυρίζεις " το θέμα μου με ανούσιες περιαυτολογίες .... είναι δημοκρατικό να το ανέχομαι εγώ ? .... Κανένας δεν σε εμποδίζει να ανοίξεις δικό σου θέμα αλλού .
Αν μου ζητήσεις να σου δείξω προηγούμενα θέματα κάποιων , θα δεις ότι καλύπτουν και 3-4 σελίδες με ανούσιες συζητήσεις και εκτός θέματος ....
π.χ. από που είσαι εσύ? ..... άμα ευκαιρήσω μια που είμαστε στην ίδια περιοχή καλό θα ήταν να βρεθούμε για καφέ !! κ.τ.λ κτλ