τι εγινε πολυ ησυχια επεσε...μη μου πεις οτι...............δουλεψε!
μακαρι αγαπητε μου φιλε!ειλικρινα θα αναψω λαμπαδα!λες με το τελευταιο μνμ μου να πηρε μπροστα?χα χα!μπορει και να τσαντιστηκε και να το πεταξε απτο παραθυρο....υπαρχει και αλλη μια εκδοχη να λεει μακκακιες για να τραβαει την προσοχη και να ασχολουνται ολοι με την παρτη του.....συμφωνειτε?(παλι θα με πειτε κακο.....αχ ρε σακη....)betacord85 japan made
που ειναι ο σακης (ο τεχνικος) να τ ακουσει???? ???? παιδια εκανα 3 ωρες (που λεει κ ο λογος!) για να του βαλω το καινουργιο ανταλλακτικο αλλα του π...στη μου κατσε! τα καταφερα χαρη σε σας παιδια! σας χιλιοευχαριστω! ειστε οι καλυτεροι (περιμενω ποστ σας)!
υ.γ προς διαχειριστες: σας εβγαλα τν πιστη αλλα τα καταφερα χαρη στα παιδια (κ σας ευχαριστω που δν κλειδωσατε το θεμα μου) εχετε φτιαξει το φορουμ! σας ευχαριστω πολυ....
Κανονικά θα έπρεπε να χαίρεται αυτός που σου πούλησε την κεφαλή και όχι εσύ...
Τεσπα.. Συγχαρητήρια για την επισκευή...
τελικά ο ΑΗ pod έβαλε το χεράκι του και έτσι
αυτός θα ζήση καλά και εμείς καλύτερα !!!
υ.γ
όταν άκουγα την ατάκα αυτή στα παραμύθια όταν ήμουν μικρός
δεν πίστευα ποτέ μου ότι θα γινόταν και στην πραγματικότητα !!
29 μέρες στο παρόν thread.
3 ώρες πάνω από το diskman.
100% κόστος ανταλλακτικού vs κόστος συσκευής.
Που πάει αυτή η κοινωνία;...
Φουντούνια και πάλι φουντούνια , τελικά η κατάσταση του μικρού μας ήρωα Ζάνε που επιτέλους μετά απο 30 μέρες κατάφερε το ακατόρθωτο σε ενα κουτεντέ-τενεκέ μηχάνημα ονοματι cd playerκαι αν το άλλαζε πάλι φουντούνια θά έπαιρνε .
Αξιος ο μικρος μας ήρωας ,αλλα επειδή τα καλά πράγματα δεν κρατάνε γιά πολύ ,ειμαι σιγουρος οτι σημερα-αυριο παλι θα ποστάρει οτι κατι δεν παει καλά
Ειπαμε θα γινει το καλοκαιρινο μας ευαγγέλιο αυτο το thread ,και να πεφτουν και τιποτα στοιχήματα,πια θα ειναι η επομενη κινηση του μικρού μας ηρωα .
ρε σεις ημαρτον!!! αντι να με συχαρειτε με γρουσουζευετε???
Aντε και εις ανωτερα.
Να φτιαξεις και κανενα εμπιθριοφωνο.
Ακου λεξη που βρηκε ο ανθρωπος