Κώστα επειδή είμαι στην δουλειά τώρα θα το δώ μπροστά μου όταν πάω σπίτι οπότε θα σου πω πιό μετά...πάντως αν θυμάμαι καλά μέσω ενός τρανζίστορ και μίας εξόδου του συκριτή αλλά για σίγουρα να το δω...
Κώστα επειδή είμαι στην δουλειά τώρα θα το δώ μπροστά μου όταν πάω σπίτι οπότε θα σου πω πιό μετά...πάντως αν θυμάμαι καλά μέσω ενός τρανζίστορ και μίας εξόδου του συκριτή αλλά για σίγουρα να το δω...
Λογικα η εξοδος απο το πιν 1 του 4558 οδηγει το led.
Αυτο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι να αφαιρεσεις το 2Ν3904 που βρισκεται διπλα απο το 494.
Προσεξε, γιατι μαλλον ετσι απενεργοποιειται ολοκληρη η προστασια, και το ολοκληρωμενο θα παραγει παλμους οτι κι αν γινεται.
Με το μεσαιο ποδαρακι ολων των διπλοδιοδων σηκωμενο, τροφοδοτησε πολυ προσεκτικα τον ενισχυτη.
Για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα γινει καμμια ζημια, βαλε σε σειρα με το +12V μια μικρη ασφαλεια 2-3Α
Κώστα αυτό το 2n3904 μου λές? θα το κοιτάξω ασαπ!!!
Φωτογραφία0080aaa.JPG
Αυτο! Για δες, τι κανει οταν ξεκινας τον ενισχυτη χωρις αυτο?
Κώστα τίποτα δεν παίζει μπάλα και χωρίς το 2n3904 παραμένει σε προστασία...τι να κοιτάξω?
Το πιν 4 του 494 εχει περιπου 5V ?
Εχεις τροπο να δεις ποσο ρευμα τραβαει ωντας σε προστασια?
Λοιπον, ξανακολησε το 3904, (πρεπει να ειναι σταθεροποιημενο το τροφοδοτικο του ενισχυτη) και αυτο το τρανζιστορ να ρυθμιζει την διαρκεια των παλμων.
Δοκιμασε να ξεκολησεις την διοδο DP7 . Ειναι κοντα στο 2 ποδι του 494.
Απο οτι φαινεται, οι βλαβες γιναν 2. Μπορεις να επιβεβαιωσεις οτι το μεσαιο ποδι και των 4 διπλοδιοδων ειναι στον αερα?