Mηπως κατα τυχη εχει καποιος το αρχειο αναβαθμισης firmware? ευχαριστω εκ των πρωτερων
Mηπως κατα τυχη εχει καποιος το αρχειο αναβαθμισης firmware? ευχαριστω εκ των πρωτερων
RADIO6146
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να ΄χουμε.
Αν είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο, από το menu δεν κάνει Firmware Upgrade ;
Δοκίμασες ;
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
ευχαριστω για την απαντηση αλλα η τηλεοραση δεν ειναι smart
RADIO6146
Αυτό δεν νομίζω να την εμποδίζει να συνδεθεί στο Διαδίκτυο για να κάνεις αναβ/ση λογισμικού, όπως από το link :
https://manualsnet.com/jvc/lt-24k383 διαβάζουμε αφού μεταφράσουμε στην Ελληνική γλώσσα :
Πώς μπορώ να ενημερώσω το υλικολογισμικό στην τηλεόρασή μου JVC LT-24K383;
Για ν΄ ενημερώσετε τ΄ υλικολογισμικό, μεταβείτε στο menu ρυθμίσεων και επιλέξτε «Ενημέρωση λογισμικού».
Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο.
Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για ν΄ ελέγξετε και ν΄ εγκαταστήσετε τυχούσες διαθέσιμες ενημερώσεις.
Αν όμως υπάρχει άλλο πρόβλημα (π.χ. η TV δεν εκκινεί ή οποιαδήποτε άλλο πρόβλημα) ανέφερε το τύπο του
panel και της Main Board μην τυχόν βρεθεί αρχείο εκκίνησης ή οτιδήποτε διαφορετικό λογισμικό που θ΄ επιλύσει
το πρόβλημά σου, αφού το περιγράψεις πρώτα φυσικά.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Δημήτρη, κάπου με μπερδεύει αυτό... πώς θα συνδεθεί μία "χαζή" τηλεόραση στο internet? Wi-Fi δεν έχει, bluetooth δεν έχει, από connectors πέραν των παραδοσιακών audio/video και κεραίας, έχει μόνο ένα USB, το οποίο όμως απ' όσο ξέρω δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Πού το χάνω;
η τηλεοραση δεν μπαινει στο μενου των ρυθμισεων αλλα εχει κολλησει στην ανιχνευση και ετσι δεν γινεται καμια ενεργεια
RADIO6146
Νίκο ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.
Δεν αναφέρω εγώ ότι υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο της τηλεόρασης αυτής αλλά τ΄ ίδιο
το User Manual της ( https://manualsnet.com/jvc/lt-24k383 ), φαντάζομαι μέσω θύρας ETHERNET,
αλλά γι΄ αυτό θα μας βεβαιώσει ο φίλος RADIO6146KISAMOS, ο οποίος όπως βλέπω στο παραπάνω
post του #6 δεν διαψεύδει τη δυνατότητα αυτή αλλά γράφει ότι η TV δεν μπαίνει στο menu των ρυθμίσεων.
Για τον φίλο RADIO6146KISAMOS θα ΄λεγα μήπως θα μπορούσε ν΄ αποτολμήσει ν΄ επιτύχει ένα HARD-RESET
ώστε επανερχόμενη η TV στις εργοστασιακές ρυθμίσεις να συνεχίσει κανονικά τις ρυθμίσεις.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
nyannaco (04-04-25)