Mηπως κατα τυχη εχει καποιος το αρχειο αναβαθμισης firmware? ευχαριστω εκ των πρωτερων
Mηπως κατα τυχη εχει καποιος το αρχειο αναβαθμισης firmware? ευχαριστω εκ των πρωτερων
RADIO6146
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να ΄χουμε.
Αν είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο, από το menu δεν κάνει Firmware Upgrade ;
Δοκίμασες ;
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
ευχαριστω για την απαντηση αλλα η τηλεοραση δεν ειναι smart
RADIO6146
Αυτό δεν νομίζω να την εμποδίζει να συνδεθεί στο Διαδίκτυο για να κάνεις αναβ/ση λογισμικού, όπως από το link :
https://manualsnet.com/jvc/lt-24k383 διαβάζουμε αφού μεταφράσουμε στην Ελληνική γλώσσα :
Πώς μπορώ να ενημερώσω το υλικολογισμικό στην τηλεόρασή μου JVC LT-24K383;
Για ν΄ ενημερώσετε τ΄ υλικολογισμικό, μεταβείτε στο menu ρυθμίσεων και επιλέξτε «Ενημέρωση λογισμικού».
Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο.
Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για ν΄ ελέγξετε και ν΄ εγκαταστήσετε τυχούσες διαθέσιμες ενημερώσεις.
Αν όμως υπάρχει άλλο πρόβλημα (π.χ. η TV δεν εκκινεί ή οποιαδήποτε άλλο πρόβλημα) ανέφερε το τύπο του
panel και της Main Board μην τυχόν βρεθεί αρχείο εκκίνησης ή οτιδήποτε διαφορετικό λογισμικό που θ΄ επιλύσει
το πρόβλημά σου, αφού το περιγράψεις πρώτα φυσικά.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Δημήτρη, κάπου με μπερδεύει αυτό... πώς θα συνδεθεί μία "χαζή" τηλεόραση στο internet? Wi-Fi δεν έχει, bluetooth δεν έχει, από connectors πέραν των παραδοσιακών audio/video και κεραίας, έχει μόνο ένα USB, το οποίο όμως απ' όσο ξέρω δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Πού το χάνω;
Νίκο ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.
Δεν αναφέρω εγώ ότι υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο της τηλεόρασης αυτής αλλά τ΄ ίδιο
το User Manual της ( https://manualsnet.com/jvc/lt-24k383 ), φαντάζομαι μέσω θύρας ETHERNET,
αλλά γι΄ αυτό θα μας βεβαιώσει ο φίλος RADIO6146KISAMOS, ο οποίος όπως βλέπω στο παραπάνω
post του #6 δεν διαψεύδει τη δυνατότητα αυτή αλλά γράφει ότι η TV δεν μπαίνει στο menu των ρυθμίσεων.
Για τον φίλο RADIO6146KISAMOS θα ΄λεγα μήπως θα μπορούσε ν΄ αποτολμήσει ν΄ επιτύχει ένα HARD-RESET
ώστε επανερχόμενη η TV στις εργοστασιακές ρυθμίσεις να συνεχίσει κανονικά τις ρυθμίσεις.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
nyannaco (Σήμερα)