Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Αχιλλέας
    Περιοχή
    αθήνα

Προεπιλογή

Ευχαριστώ Δημήτρη,
    όντως έκανα πριν φυγω πολλά απο αυτά που πρότεινες, αλλά και πάλι δεν παίρνω κλήση απο κάτω.

Η SD (όπως και τα υπόλοιπα γειτονικά pins, R, C, P4, P3 , P2, etc) απο πίσω δεν συνδέεται με τίποτε αφενός, αφετέρου ο συνδεση με την υπόλοιπη κόληση είναι ΟΚ, έχει αγωγιμότητα, οπ χαλκός είναι κολημένος στην πλακέτα, σου στέλνω και φωτο αμα θες.
    Απο όσο έψαξα στο νετ, το σήμα που πυροδοτεί την κλήση απο κάτω απο την είσοδο ειναι μάλλον το S. Αλλά δεν ξέρω μια ποιά γείωση να το τεστάρω και τι ηλεκτρική συμπεριφορά να περιμένω.

Απο τον τοίχο αρχικά ερχόταν ένα γυμνωμένο καλώδιο το οποίο δεν πήγαινε πουθενά, το συνέδεσα στην μόνη διαθέσιμη τρύπα το +out (πιστεύοντας λανθασμένα οτι αυτό έφταιγε για το ότι δεν άνοιγε κάτω η πόρτα). Αυτό τι δουλιά να κάνει άραγε (+out) ?
    Θα το αποσυνδέσω , θα ξαναξύσω και να δω .

update : τελικά το switch (button) ξεκελειδώματος ήταν 100% θέμα κόλησης, απλά είχαν ξεκολήσει τα σημεία κόλησης και "έπαιζαν" τα πινακια του switch. Αρα δεν έφταιγε ούτε το switch ούτε τπτ άλλο. Αυριο θα καθαρίσω τις επαφές και θα ξαναδοκιμάσω. Λές δηλ οτι μόνο με το κουμπί του τηλεφώνου θα έπρεπε τελικά να πάρω σήμα βίντεο ε?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panixgr : 09-01-25 στις 01:06

Μέλος
    Όνομα
    Αχιλλέας
    Περιοχή
    αθήνα

Προεπιλογή

Καλημέρα, επιπλέον στοιχεία :
    - στο βύσμα απο την πλευρά του τοίχου, το AC είναι βραχυκυκλωμένο με το S
    - οταν πατάω το κουμπί ξεκλειδώματος, τότε παίρνω αγωγιμότητα μεταξύ 4 και P1
    - οταν πατάω το κουμπί ξεκλειδώματος, το ξεκλείδωμα δουλεύει κανονικά κάτω στην πόρτα εξόδου
    - απο κάτω έχω ήχο κανονικά, ακούω μέχρι και το ξεκλείδωμα της κεντρικής εισόδου
    - δεν λαμβάνω κλήση απο την κεντρική πόρτα και δεν έχω βίντεο

- έχω ξύσει και ξανα βιδώσει όλα τα καλώδια που έρχονται απο τον τοίχο. χμμμ ίσως είναι χαλαρά μέσα τα θηλυκά σε στο βύσμα του τοίχου με αποτέλεσμα να μην έχω καλή επαφή κάπου ?

σίγουρα πρέπει να έρθει άνθρωπος να δει ... εγω κάπου το τερμάτισα ...

Παρόμοια Θέματα

1. θυροτηλεφωνο comelit
    από hl1980 στο forum Ηλεκτρολογικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-16, 11:17
  2. Θυροτηλεοραση COMELIT ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    από GSR600 στο forum Ηλεκτρολογικά
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-03-16, 21:10

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι