Στην θεσσαλονίκη στην αγ δημητρίου δίπλα αν θυμάμαι καλά κ Καραμάνης με είχε εξυπηρετήσει σε δύσκολα ανταλλακτικά που επίσης ήταν όλα "κατηργημένα " , και τελικά μου τα βρήκε από Ιταλία , βέβαια μπορεί ούτε αυτός να μην έχει λύση εύρεσης ανταλλακτικού .
Στην θεσσαλονίκη κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό έχει (είχε παλιά πριν χρόνια ) ένα σύγχρονο τόρνο που με εξυπηρέτησε σε πολύ δύσκολα ανταλλακτικά (άλλης φύσεως π.χ. εξάρτημα λεβιέ ταχυτήτων που δεν υπήρχε στο εμπόριο με τίποτα ) και μου το έκαναν πιστό αντίγραφο κτλ
Είναι τόρνος με υπολογιστή (διαβάζει το είδωλο που θέλεις να σου αντιγράψει ) και εφόσον είναι εφικτό στο φτιάχνει .
Βλέπε παρακάτω , (όπου διαβάζει το είδωλο πριν την κατασκευή αντιγράφου ) , το ίδιο πιστεύω κάνουν και αυτοί στην θεσσαλονίκη
https://www.youtube.com/watch?v=YuaNTLNXfuI
Περιφερειακά δεν έχει τρύπες , αλλά μόνο στο κέντρο και είναι αντί για τετράγωνη υποδοχή ή οβάλ , φρεζωτή υποδοχή
Αν το κόλλησες περιφερειακά οι πιθανότητες να ξανασπάσει είναι δύσκολη και νομίζω δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο , θεωρώ ότι ήδη λύθηκε το πρόβλημα