Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 25 από 25
    Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από 1kost1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτσε γιατί με μπέρδεψες. Από παροχή στο πάνω όροφο (με κλεμα ) 25Α (της κουζίνας) κατεβάζω για να τροφοδοτήσω άλλη κουζίνα (χοντρικά να τα πω), μήπως από την 2η κουζίνα θα πρέπει να τραβήξω ΑΛΛΗ ασφάλεια 16αρα για τα δευτερεύοντα πράγματα; Όπως ψυγείο κ δραπανα;;;;
    Ακριβώς αυτό... Ακριβώς, όμως...

Κάνω όλη αυτή την διαδικασία γιατί ο κεντρικός πινάκας είναι διπλά σε υπνοδωμάτιο που δεν θέλω να ενοχλώ τον γιο μου που κοιμάται όταν τυχών πέφτει η ασφάλεια για να την σηκώνω
    Θα ήθελες να μας εξηγήσεις με ποια λογική, αν γινόταν κάτι, θα έπεφτε η 25άρα που σκέφτηκες να βάλεις κάτω, και όχι η 25άρα που είναι πάνω, αφού κι αυτή 25άρα είναι; Και μάλιστα με την πιθανότητα από αυτήν να περνάει και ρεύμα της επάνω κουζίνας, δηλαδή περισσότερο από το ρεύμα που θα περνάει από την κάτω;

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Ευβοια

Προεπιλογή

Χμμ έχεις δίκαιο!!! Γενικά όλο αυτό είναι κάπως περιττό;;; ΟΛΑ τα εξαρτήματα τα είχα κ για αυτό μπήκα σε αυτήν την διαδικασία….
    Το θέμα είναι άλλο. Δεν βρήκα εδώ (από την Χαλκίδα είμαι) σε 2 μεγάλα καταστήματα πήγα ασφάλεια 25Α βιδωτή αυτόματη κ μου πρότεινε ένα; (που την πήρα) 20αρα με την προϋπόθεση να μην έχω φούρνο κ μάτια όλα ανοιχτό παρά μόνο το φούρνο κ ένα μάτι. Βεβαία εδώ μόνο τον φούρνο θέλω κ σπάνια ένα μάτι κ δέχτηκα. ΔΕΝ συμφέρει από το ιντερνετ να το παραγγέλλω γιατί η ασφάλεια κάνει γύρω στο 3 παρά κ τα μεταφορικά 3 με 4 ευρώ!!!
    Ακούω γνώμες κ κριτική!

Το avatar του χρήστη FILMAN
    Μέλος
    Όνομα
    Φίλιππος
    Περιοχή
    Δάφνη, Αθήνα

Προεπιλογή

Οι γνώμες είναι ότι αφού θα δίνεις και σε πρίζα η ασφάλεια πρέπει να είναι το πολύ 16Α

Γιατί κάνεις του κεφαλιού σου;

4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον FILMAN για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb (Σήμερα)

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Έχω κατεβάσει καλώδιο από το κουτί της παροχής κουζίνας
    Αλλά από το ίδιο κουτί (παροχή τροφοδοσία) θα μπορεί να δουλεύει και η επάνω κουζίνα? (δεν ξεκαθαρίζεις το θέμα ) με λίγα λόγια παραλλήλισες 2 κουζίνες (άσχετα που έχεις κάνει συμφωνία με τον εαυτό σου ότι θα φροντίζεις να ανάβεις αναλόγως τις καταναλώσεις )

Και κάτι άσχετο , σε ποιο βαθμό κατέχεις τα ηλεκτρολογικά ? έχεις τα μέσα? π.χ κανένα κατσαβίδι / πολύμετρο κτλ
    Το καλώδιο που βρήκες και ο διακόπτης σε τι περιβάλλον τα βρήκες ? σε στεγασμένο χώρο ? ή τα μάζεψες από έξω που ενδεχομένως να βρέχονταν κατά καιρούς , και τέτοια υλικά πιθανό να μην είναι αξιόπιστα και ίσως επικίνδυνα. Δες πάνω στο καλώδιο αν αναφέρει τα στοιχεία του , συνήθως κάθε λίγα μέτρα τα αναφέρει τα στοιχεία του
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : Σήμερα στις 14:53

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Ευβοια

Προεπιλογή

Τόσο το καλώδιο όσο κ ο διακόπτης ήταν σε στεγανό μέρος απόλυτα καθαρά κ καλά. δίχως φθορές κλπ. Απλά αρκετή σκόνη μιας κ ήταν στο υπόγειο….
    Οι γνώσεις μου είναι μέτριες στα ηλεκτρολογικά κ ότι κάνω, το κάνω με μεράκι κ άκρως προσεκτικά κ σιγά σιγά.
    Εννοείται οι δυο κουζίνες δεν θα δουλεύουν ταυτόχρονα (θα έπεφτε η ασφάλεια στον πινάκα)

Συμφωνώ ότι αφού θα υπάρχει κ πρίζα θα πρέπει έστω κ αργότερα να βάλω ασφάλεια 16Α

Εκτός από τα δοκιμαστικά κατσαβίδια, υπάρχει κ πολυμετρο αλλά στην προκειμένη φάση δεν χρειάζεται αυτό το όργανο……

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Philips] "Part No" διαφορετικά σε "main board" PHILIPS 37PFL7603D/10 37"
    από chiskos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-16, 17:10
  2. "Έξυπνο" Πολύμπριζο έγινε "χαζό"
    από haf στο forum Υπόλοιπες Μικροσυσκευές
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-10-16, 09:44
  3. [Φορητός Η/Υ] Toshiba L300. Επιλέγω "Shutdown", και μου κάνει "Resart" !!!!
    από andyferraristi στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-15, 15:26
  4. [HiFi] ""Τρελάθηκε "" SONY Fh-b900
    από turboallani στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-14, 17:08
  5. Επισκευή θηροτηλεφώνου πολυκατοικίας (δεν ακούει ο "πάνω")
    από petros32 στο forum Υπόλοιπες Μικροσυσκευές
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-07-13, 10:42

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία