εγω θα λεγα, οπωσδήποτε, να καθαρίσεις καλα τη μαυρίλα ωστε να μεινει λεια η επιφανεια επαφής...
εφοσον θα βαλεις αυτοματη, νομιζω η μητρα μπορει να παραληφθεί χωρις κινδυνο
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
εγω θα λεγα, οπωσδήποτε, να καθαρίσεις καλα τη μαυρίλα ωστε να μεινει λεια η επιφανεια επαφής...
εφοσον θα βαλεις αυτοματη, νομιζω η μητρα μπορει να παραληφθεί χωρις κινδυνο
1kost1 (13-11-24)
Το κόστος είναι τόσο χαμηλό που νομίζω ότι δεν δημιουργεί μεγάλο βάρος. https://www.venieris.com/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ...index/3/List/0 https://ergo-tel.gr/μήτρα-lindner-10...ivSPzkEv2ab12g
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Καλώδιο 3x5 δεν υπάρχει. Ή 3x4 θα είναι, ή 3x6.
Απ' ότι κατάλαβα το πινακάκι αυτό θα το βάλεις στο υπόγειο.
Αν δεν έχω καταλάβει λάθος, η 25άρα ασφάλεια στο πινακάκι αυτό τί ακριβώς υποτίθεται ότι θα κάνει; Δεν υπάρχει 25άρα ασφάλεια στον πίνακα του σπιτιού για την κουζίνα από όπου και πήρες ρεύμα; Αν στο πινακάκι αυτό μπει μια άχρηστη 25άρα, οι μικρότερες ασφάλειες 10άρες, 16άρες που θα δώσουν στο πλυντήριο, στην πρίζα, κ.λ.π. πού υποτίθεται ότι θα μπουν; Ή μήπως δεν θα υπάρχουν καν;
1kost1 (13-11-24)
Τράβηξα με κλεμα από την παροχή της κουζίνας!! (αυτό ήταν πιο κοντά) κατέβασα το καλώδιο από το μπαλκόνι (στο πίσω μέρος κ ΔΕΝ το βλέπει καθόλου ο ήλιος)κ το πήγα στο υπόγειο! Θα βάλω εκεί ίσως κάτω από το μπαλκόνι (εννοείται ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΡΟΧΕΣ ΚΛΠ) απόλυτα στεγανά είναι κ από εκεί με άλλο πάλι χοντρό καλώδιο να κάνω τις συνδέσεις…..
Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς πάχος καλώδιο είναι. Πάντως είναι ΧΟΝΤΡΟ κ καμία σχέση δεν έχει με τα 3 Χ 2,5, ίσως είναι 3 Χ 4! (μαλακό, όχι από το σκληρό καλώδιο)
Πριν λίγο πήγα κα είδα το καλώδιο. Είναι 3 Χ 6 που πηγαίνει στον διακόπτη αυτόν κ από κει 3 χ 4 το καλώδιο από τον διακόπτη στις συνδέσεις μου. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ θα δουλεύει συγχρόνως κουζίνα πάνω, κ τίποτα δουλείες μου κάτω…….
Επειδή έβρεχε σήμερα δεν πήγα να πάρω μήτρα για τον διακόπτη κ την αυτόματη βιδωτή ασφάλεια την στρογγυλή από τα καταστήματα…. Ίσως πάω αύριο αν δεν βρέχει….
Βάζω τον διακόπτη αυτόν σε περίπτωση που θέλω να αλλάξω πρίζα κάτω στο υπόγειο κ να μην αναγκάζομαι να ανεβαίνω πάνω σε άλλο όροφο για να κατεβάζω από εκεί τον διακόπτη στο πίνακα….
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 1kost1 : 14-11-24 στις 09:27 Αιτία: συμπληρωμα
Ώστε την αυτόματη βιδωτή δεν την έχεις, αλλά θα την αγοράσεις; Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω.
Δεν μας έχεις ξεκαθαρίσει ακόμα τί θα υπάρχει μετά τον πίνακα αυτόν
Μετά τον διακόπτη θα υπάρχει πρίζα που θα τροφοδοτεί ένα 2ο ψυγείο , ένα φουρνακι μεσαίο κ φυσικά αργότερα τραβώ καλώδιο για διάφορα εργαλεία όπως τρυπάνια, τροχούς κλπ… τώρα είναι το φουρνακι κ ένα 2Ο ψυγείο ( που σπάνια θα δουλεύει).
Επομένως δεν μιλάμε να μπει 25άρα ασφάλεια στο πινακάκι, αλλά 16άρα το πολύ
εξεπλάγειν και εγω https://www.skroutz.gr/c/4100/aytoma...89%CF%84%CE%B7
FILMAN (14-11-24)