Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Νέο Μέλος
    Όνομα
    doros
    Περιοχή
    Ηφαιστειάδα

Προεπιλογή Ενδείξεις μέτρησης αντιστάσεων σε PCB

Η ερώτησή μου αφορά τις μετρήσεις που έκανα στις αντιστάσεις ενός PCB, το οποίο είναι από τα εξαρτήματα του υπολογιστή μου. Όλες οι αναγνώσεις που έκανα σε όλες τις αντιστάσεις, μία προς μία, συμφωνούν με τις ετικέτες στις αντιστάσεις, εκτός από δύο από αυτές. Στη μία η ετικέτα είναι 4700 Ω, αλλά η μέτρησή μου δείχνει 40 Ω, και στην άλλη, η ετικέτα είναι και πάλι 4700 Ω, αλλά η μέτρησή μου δείχνει 7,60 Ω.
    Οι μετρήσεις έγιναν με τις αντιστάσεις πάνω στην πλακέτα. Το περίεργο (τουλάχιστον για μένα που δεν έχουν το υπόβαθρο ως ηλεκτρονικός) είναι ότι όταν αφαίρεσα αυτές τις δύο αντιστάσεις από την πλακέτα και μέτρησα, έδωσαν τις σωστές μετρήσεις, δηλαδή 4700 Ω οπότε σημαίνει ότι δεν έχουν πρόβλημα.
    Μετά την αποκόλλησή τους από την πλακέτα,αν μετρήσω την αντίσταση μεταξύ των δύο άδειων υποδοχών της κάθε αντίστασης, βρίσκω την ίδια μέτρηση όπως όταν μετρούσα, με τις αντιστάσεις πάνω στην πλακέτα. Είναι σαν το πολύμετρο να παρακάμπτει την αντίσταση και να επιλέγει μια διαδρομή με τη μικρότερη αντίσταση. Γνωρίζω ότι το ρεύμα ρέει στο "μονοπάτι" με την λιγότερη αντίσταση, οπότε είναι αυτό μια απόδειξη ότι υπάρχει βραχυκύκλωμα κάπου; Το ερώτημά μου είναι, αν αυτό αποτελεί ένδειξη ότι υπάρχει βραχυκύκλωμα κάπου στο κύκλωμα. Κοντά σε αυτές τις αντιστάσεις υπάρχει ένα IC που υπερθερμένεται. Υπάρχει περίπτωση το βραχυκύκλωμα (αν υπάρχει) να μην είναι στο IC, αλλά κάπου αλλού; Και πώς μπορώ να το εντοπίσω; Δεν έχω το Σχηματικό.

Σημ : και οι δύο αυτές αντιστάσεις συνδέονται με κάποιο από τα pins του IC (όχι το ίδιο pin)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη doros : 19-10-24 στις 15:21

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Ναι φίλε doro υπάρχει περίπτωση να ΄ναι βραχυκυκλωμένα τα pins του IC που καταλήγουν οι αντιστάσεις 4K7 μ΄ άλλα του ιδίου IC.
    Αυτό για να το διαπιστώσεις πρέπει ν΄αποκολλήσεις τ΄ IC κι υπομονετικά να μετρήσεις έκαστο εξ αυτών των 2 pins με κάθε ένα από
    τ΄ άλλα pins του.
    Για να βρεις σχηματικό θα πρέπει βάσει του τύπου της πλακέτας που εξετάζεις να ψάξεις για Schmatic ή Service Manual στο Διαδίκτυο.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Νέο Μέλος
    Όνομα
    doros
    Περιοχή
    Ηφαιστειάδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Di*Ca_Electronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι φίλε doro υπάρχει περίπτωση να ΄ναι βραχυκυκλωμένα τα pins του IC που καταλήγουν οι αντιστάσεις 4K7 μ΄ άλλα του ιδίου IC.
    Αυτό για να το διαπιστώσεις πρέπει ν΄αποκολλήσεις τ΄ IC κι υπομονετικά να μετρήσεις έκαστο εξ αυτών των 2 pins με κάθε ένα από
    τ΄ άλλα pins του.
    Για να βρεις σχηματικό θα πρέπει βάσει του τύπου της πλακέτας που εξετάζεις να ψάξεις για Schmatic ή Service Manual στο Διαδίκτυο.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης
    Είχα την πρόθεση να αποκολλήσω τo IC, με σκοπό (και αφού έχω ήδη από πρίν επανακολλήσει τις δύο αντιστάσεις) να δώ αν οι μετρήσεις αλλάξουν.
    Αν δηλαδή μετρήσω ξανά την Ωμική αντίσταση στα άκρα των δύο αυτών αντιστάσεων (με το IC εκτός πλακέτας) και πάρω ώς ένδειξη την "κανονική" τους τιμή (αυτήν που αναγράφεται πάνω τους) τότε ίσως σημαίνει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο IC.
    Αν πάλι πάρω ως ένδειξη ακριβώς την ίδια, τότε ίσως σημαίνει πως κάπου αλλού υπάρχει πρόβλημα.
    Η απάντησή σου μου ανοίγει άλλη προοπτική. Το σχηματικό του IC το έχω.
    Όταν λές να μετρήσω έκαστο εξ αυτών των δύο pins με κάθε ένα από τα άλλα pins του τι ακριβώς εννοείς ; Να ψάξω αν έχουν απευθείας επαφή (μηδενική Ωμική αντίσταση) ή κάτι άλλο ;

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από doros Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Γνωρίζω ότι το ρεύμα ρέει στο "μονοπάτι" με την λιγότερη αντίσταση...
    Το ρεύμα δεν διαλέγει μονοπάτια. Όταν εφαρμόζεται τάση, όλα τα "μονοπάτια" διαρρέονται από ρεύμα, άλλο θα διαρρέεται από μεγαλύτερο και άλλο από μικρότερο.

Αν έχεις το block διάγραμμα του IC ίσως μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για τη συμπεριφορά του.

5. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον klik για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

FILMAN (21-10-24)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    doros
    Περιοχή
    Ηφαιστειάδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ρεύμα δεν διαλέγει μονοπάτια. Όταν εφαρμόζεται τάση, όλα τα "μονοπάτια" διαρρέονται από ρεύμα, άλλο θα διαρρέεται από μεγαλύτερο και άλλο από μικρότερο.

Αν έχεις το block διάγραμμα του IC ίσως μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα για τη συμπεριφορά του.
    Συγγνώμη γιά την ασάφεια.

Γνωρίζω οτι όταν εφαρμόζεται τάση, όλα τα "μονοπάτια" διαρρέονται από ρεύμα και πως αν εκτελέσουμε τις πράξεις (γιά την συγκεκριμένη μέτρηση που έκανα και όσον αφορά την αντίσταση 4700Ω και την ένδειξη 7.6 Ω) θα βρούμε πως από το ένα "μονοπάτι" περνάνε ~0.016 mA ,ενώ από το άλλο ~9.984 mA.

Η αναλαγία γέρνει σχεδόν ολοληρωτικά προς το ένα από τα δύο αυτά μονοπάτια και γι'αυτό αναφέρθηκα κατά προσέγγιση σε αυτό, ελπίζοντας πως οι γνώστες του θέματος θα το προσπεράσουν.

Έχω το σχηματικό του IC. Επειδή οι σπουδές μου δεν είναι πάνω στο συγκεκριμένο πεδίο, γιά να το αξιοποιήσω πρέπει να λάβω σαφείς οδηγίες από κάποιον πραγματικό γνώστη, το οποίο μάλλον είναι λίγο δύσκολο.

Προεπιλογή

αυτο ειναι το περιφημο "pcb" ??

Κάρτα ήχου EMU APS γιά desktop.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Νέο Μέλος
    Όνομα
    doros
    Περιοχή
    Ηφαιστειάδα

Προεπιλογή

[QUOTE=mikemtb;620833]αυτο ειναι το περιφημο "pcb" ??

Όχι. Είναι η κάρτα γραφικών NVIDIA FX 5500.

Διακρίνω μία ειρωνεία στο ερώτημα σου. Ειδικά στον χαρακτηρισμό "περίφημο" .

Πρώτον, ο τονισμός στην ελληνική γλώσσα δεν έχει καταργηθεί.
    Δεύτερον : Βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και γι' αυτό θα σου πώ τι λένε σε ένα μέρος της Ελλάδας, που αποκλείεται να έχεις πάει :

€œΌποιος "περίφημα"€ βιάζεται, "€œπερίφημα"€ ηλίθιος είναι.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Φίλε doro μην βιάζεσαι να κάνεις χαρακτηρισμούς σε συναδέλφους στο Forum καθότι είναι λίγο μικρό το διάστημα
    από την εγγραφή σου, για να γνωρίσεις τον ψυχισμό και τον ευθύ ή συγκρατημένο χαρακτήρα του κάθε ενός.
    Ακόμα κι αν είσαι φανατικός αναγνώστης του ιστορικού όλων των θεμάτων του Forum ΔΕΝ γνωρίζεις σίγουρα την
    στιγμή του peak του χιούμορ εκάστου.
    Τώρα, αν και δεν αναφέρεις σε ποιο αντικείμενο εδράζονται οι σπουδές σου, τι δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα :
    «ωμικός έλεγχος ενός εκάστου των 2 pins που καταλήγουν οι επίμαχες αντιστάσεις 4,7 ΚΩ μ΄ ένα έκαστο των άλλων pins» ;
    Κι εξηγώ περαιτέρω :
    - αν βρεις ότι κάποιο από τα 2 ύποπτα pins ή και τα δύο έχουν μηδενική ή πολύ χαμηλή αντίσταση μ΄ οποιοδήποτε από τ΄
    άλλα pins του IC που το διάγραμμα που έχεις δεν δικαιολογεί τότε τ΄ IC είναι χαλασμένο και πάει γι΄ αντικατ/ση.
    Δυστυχώς δεν μπορώ να στ΄ εξηγήσω πιο διευκρινιστικά, έχω την εντύπωση ότι το ΄χεις καταλάβει από το 3ο post σου.
    Αν θέλεις επίσης ανέφερε σε ποιο IC αναφέρεσαι γιατί η κάρτα που λες ότι ελέγχεις, φέρει το BGA IC : nVIDIA GFORCE
    FX series 5500, όπου αν οι αντιστάσεις 4Κ7 που με κάποιο τρόπο έχεις ελέγξει έχεις διαπιστώσει ότι καταλήγουν σε ball pins
    αυτού, όλα όσα σου γράφω είναι σχεδόν άκυρα (πολύ δύσκολο να καταφέρεις να πάρεις μετρήσεις μεταξύ αυτών των pins
    ακόμα και με τους έχοντες την πλέον ψιλή μύτη ακροδέκτες).
    Και κάτι τελευταίο : έχεις ελέγξει αφού έχεις αποκολλήσει όλους τους ηλεκτρ/κούς πυκνωτές της κάρτας με καπασιτόμετρο κι
    ESR meter ότι είναι καλοί;

Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Νέο Μέλος
    Όνομα
    doros
    Περιοχή
    Ηφαιστειάδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Di*Ca_Electronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε doro μην βιάζεσαι να κάνεις χαρακτηρισμούς σε συναδέλφους στο Forum καθότι είναι λίγο μικρό το διάστημα
    από την εγγραφή σου, για να γνωρίσεις τον ψυχισμό και τον ευθύ ή συγκρατημένο χαρακτήρα του κάθε ενός.
    Ακόμα κι αν είσαι φανατικός αναγνώστης του ιστορικού όλων των θεμάτων του Forum ΔΕΝ γνωρίζεις σίγουρα την
    στιγμή του peak του χιούμορ εκάστου.
    Τώρα, αν και δεν αναφέρεις σε ποιο αντικείμενο εδράζονται οι σπουδές σου, τι δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα :
    «ωμικός έλεγχος ενός εκάστου των 2 pins που καταλήγουν οι επίμαχες αντιστάσεις 4,7 ΚΩ μ΄ ένα έκαστο των άλλων pins» ;
    Κι εξηγώ περαιτέρω :
    - αν βρεις ότι κάποιο από τα 2 ύποπτα pins ή και τα δύο έχουν μηδενική ή πολύ χαμηλή αντίσταση μ΄ οποιοδήποτε από τ΄
    άλλα pins του IC που το διάγραμμα που έχεις δεν δικαιολογεί τότε τ΄ IC είναι χαλασμένο και πάει γι΄ αντικατ/ση.
    Δυστυχώς δεν μπορώ να στ΄ εξηγήσω πιο διευκρινιστικά, έχω την εντύπωση ότι το ΄χεις καταλάβει από το 3ο post σου.
    Αν θέλεις επίσης ανέφερε σε ποιο IC αναφέρεσαι γιατί η κάρτα που λες ότι ελέγχεις, φέρει το BGA IC : nVIDIA GFORCE
    FX series 5500, όπου αν οι αντιστάσεις 4Κ7 που με κάποιο τρόπο έχεις ελέγξει έχεις διαπιστώσει ότι καταλήγουν σε ball pins
    αυτού, όλα όσα σου γράφω είναι σχεδόν άκυρα (πολύ δύσκολο να καταφέρεις να πάρεις μετρήσεις μεταξύ αυτών των pins
    ακόμα και με τους έχοντες την πλέον ψιλή μύτη ακροδέκτες).
    Και κάτι τελευταίο : έχεις ελέγξει αφού έχεις αποκολλήσει όλους τους ηλεκτρ/κούς πυκνωτές της κάρτας με καπασιτόμετρο κι
    ESR meter ότι είναι καλοί;

Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης
    Φίλε Δημήτρη

Επειδή λοιπόν είναι, όπως και σύ δηλώνεις πολύ φυσιολογικό κάποιος να παρεξηγήσει την στιγμή του ...peak του χιούμορ εκάστου, πρέπει αυτός που δίνει μιαν απάντηση και ειδικά αν είναι παλιός και γνωρίζει ακριβώς αυτό στο οποίο αναφερόμαστε, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην διατύπωσή του, έτσι ώστε να μήν αφήνει κανένα απολύτως υπονοούμενο. Η διάρκεια του χρονικού διαστήματος εγγραφής κάποιου σε αυτό το Forum και σε οποιοδήποτε άλλο Forum δεν αποτελεί κριτίριο ελαστικότητας στην ανοχή του να προσβάλλεται.

Όσον αφορά την εξής σου απορία :
    "Τώρα, αν και δεν αναφέρεις σε ποιο αντικείμενο εδράζονται οι σπουδές σου, τι δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα :
    «ωμικός έλεγχος ενός εκάστου των 2 pins που καταλήγουν οι επίμαχες αντιστάσεις 4,7 ΚΩ μ΄ ένα έκαστο των άλλων pins» ;"

Πρώτον, τι σχέση έχουν οι σπουδές μου; Όπως ανέφερα στην αρχική μου ερώτηση το υπόβαθρό μου δέν έχει σχέση με ηλεκτρονικά. Από κεί και πέρα, τί σχέση έχουν οι σπουδές; Άν δηλαδή έχω σπουδάσει Αρχιτεκτονική, δεν θα απαντούσες στο ερώτημά μου ; Ο λόγος που αρχικά δήλωσα πως το υπόβαθρό μου δέν είναι σχετικό με ηλεκτρονικά είναι γιά να δοθούν πιό εκλαϊκευμένες απαντήσεις.
    Δεύτερον, στο ερώτημά σου τι δεν κατάλαβα από αυτό που έγραψες..., μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τί έγραψες. Αν διαβάσεις την αρχική σου υπόδειξη θα δείς ότι δεν αναφέρεις ωμικό έλεγχο. Αυτό το πρόσθεσες κατόπιν. Αυτό που αρχικά έγραψες είναι το εξής :
    "υπομονετικά να μετρήσεις έκαστο εξ αυτών των 2 pins με κάθε ένα από
    τ΄ άλλα pins του."
    Δέν αναφέρεις πουθενά ωμικό έλεγχο. Αναφέρεσαι γενικά σε μέτρηση. Άρα επίτρεψέ μου να ρωτήσω : Τι δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα:
    "Όταν λές να μετρήσω έκαστο εξ αυτών των δύο pins με κάθε ένα από τα άλλα pins του τι ακριβώς εννοείς ; Να ψάξω αν έχουν απευθείας επαφή (μηδενική Ωμική αντίσταση) ή κάτι άλλο ;"
    Όταν απαντάς σε κάποιον ο οποίος μάλιστα, από την αρχή έχει δηλώσει πως δέν έχει σπουδάσει το αντικείμενο, πρέπει να διευκρινίζεις αυτά που γράφεις. Γιαυτό άλλωστε με την ερώτησή μου σε κάλεσα να διευκρινήσεις τι ακριβώς εννοείς. Για σένα η έννοια "μέτρηση" μπορεί να ισούται πάντα με την έννοια "ωμική μέτρηση". Εγώ πώς να το γνωρίζω αυτό ; Κι όταν σε καλώ να το διευκρινήσεις, γιατί το σχολιάζεις ;

Αν δηλαδή βρεθώ σε κάποιο Forum της ειδικότητάς μου και θελήσω να απαντήσω στην απορία κάποιου που δεν είναι γνώστης του αντικειμένου, αλλά γιά κάποιον λόγο θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του, θα προσπαθήσω να εκλαϊκεύσω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ.
    Ξέρεις, (?) , το πιό δύσκολο πράγμα είναι να εξηγήσεις σε ένα παιδί, άγνωστες σε αυτό, έννοιες. Και αυτό το κάνουν μόνο οι πραγματικοί επιστήμονες οι οποίοι έχουν εμβαθύνει στο πεδίο τους και έχουν μία ολιστική γνώση αυτού. Όλοι οι άλλοι είναι απλώς ..παπαγάλοι.

Φιλικά Doros

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Φίλε Δημήτρη

Επειδή λοιπόν είναι, όπως και σύ δηλώνεις πολύ φυσιολογικό κάποιος να παρεξηγήσει την στιγμή του ...peak του χιούμορ εκάστου, πρέπει αυτός που δίνει μιαν απάντηση και ειδικά αν είναι παλιός και γνωρίζει ακριβώς αυτό στο οποίο αναφερόμαστε, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην διατύπωσή του, έτσι ώστε να μήν αφήνει κανένα απολύτως υπονοούμενο. Η διάρκεια του χρονικού διαστήματος εγγραφής κάποιου σε αυτό το Forum και σε οποιοδήποτε άλλο Forum δεν αποτελεί κριτίριο ελαστικότητας στην ανοχή του να προσβάλλεται.

Όσον αφορά την εξής σου απορία :
    "Τώρα, αν και δεν αναφέρεις σε ποιο αντικείμενο εδράζονται οι σπουδές σου, τι δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα :
    «ωμικός έλεγχος ενός εκάστου των 2 pins που καταλήγουν οι επίμαχες αντιστάσεις 4,7 ΚΩ μ΄ ένα έκαστο των άλλων pins» ;"

Πρώτον, τι σχέση έχουν οι σπουδές μου; Όπως ανέφερα στην αρχική μου ερώτηση το υπόβαθρό μου δέν έχει σχέση με ηλεκτρονικά. Από κεί και πέρα, τί σχέση έχουν οι σπουδές; Άν δηλαδή έχω σπουδάσει Αρχιτεκτονική, δεν θα απαντούσες στο ερώτημά μου ; Ο λόγος που αρχικά δήλωσα πως το υπόβαθρό μου δέν είναι σχετικό με ηλεκτρονικά είναι γιά να δοθούν πιό εκλαϊκευμένες απαντήσεις.
    Δεύτερον, στο ερώτημά σου τι δεν κατάλαβα από αυτό που έγραψες..., μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τί έγραψες. Αν διαβάσεις την αρχική σου υπόδειξη θα δείς ότι δεν αναφέρεις ωμικό έλεγχο. Αυτό το πρόσθεσες κατόπιν. Αυτό που αρχικά έγραψες είναι το εξής :
    "υπομονετικά να μετρήσεις έκαστο εξ αυτών των 2 pins με κάθε ένα από
    τ΄ άλλα pins του."
    Δέν αναφέρεις πουθενά ωμικό έλεγχο. Αναφέρεσαι γενικά σε μέτρηση. Άρα επίτρεψέ μου να ρωτήσω : Τι δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα:
    "Όταν λές να μετρήσω έκαστο εξ αυτών των δύο pins με κάθε ένα από τα άλλα pins του τι ακριβώς εννοείς ; Να ψάξω αν έχουν απευθείας επαφή (μηδενική Ωμική αντίσταση) ή κάτι άλλο ;"
    Όταν απαντάς σε κάποιον ο οποίος μάλιστα, από την αρχή έχει δηλώσει πως δέν έχει σπουδάσει το αντικείμενο, πρέπει να διευκρινίζεις αυτά που γράφεις. Γιαυτό άλλωστε με την ερώτησή μου σε κάλεσα να διευκρινήσεις τι ακριβώς εννοείς. Για σένα η έννοια "μέτρηση" μπορεί να ισούται πάντα με την έννοια "ωμική μέτρηση". Εγώ πώς να το γνωρίζω αυτό ; Κι όταν σε καλώ να το διευκρινήσεις, γιατί το σχολιάζεις ;

Αν δηλαδή βρεθώ σε κάποιο Forum της ειδικότητάς μου και θελήσω να απαντήσω στην απορία κάποιου που δεν είναι γνώστης του αντικειμένου, αλλά γιά κάποιον λόγο θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του, θα προσπαθήσω να εκλαϊκεύσω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ.
    Ξέρεις, (?) , το πιό δύσκολο πράγμα είναι να εξηγήσεις σε ένα παιδί, άγνωστες σε αυτό, έννοιες. Και αυτό το κάνουν μόνο οι πραγματικοί επιστήμονες οι οποίοι έχουν εμβαθύνει στο πεδίο τους και έχουν μία ολιστική γνώση αυτού. Όλοι οι άλλοι είναι απλώς ..παπαγάλοι.

Φιλικά Doros
    Δεν έχουν σχέση οι σπουδές σου αλλά πολύμετρο έχεις.... Δηλαδή δεν ξέρεις να οδηγείς αυτοκίνητο αλλά αυτοκίνητο έχεις..... Μετράς αντιστάσεις εντός κυκλώματος και μάλιστα αντιστάσεις που καταλήγουν πάνω σε ολοκληρωμένο κύκλωμα και θέλεις κάποιοι να σεβαστούν αυτά που γράφεις και μάλιστα να τα υιοθετήσουν ως σωστά..??Τουλάχιστον δες κάποιο Video στον σωλήνα να μάθεις τα βασικά. Μιλάς ειρωνικά σε άτομα που έχουν την ευγένεια να σου απαντήσουν...........Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι το πιό δύσκολο πράγμα είναι να εξηγήσεις σε ένα παιδί, άγνωστες σε αυτό, έννοιες, οπότε αφού έχεις θέση ερώτηση στο νήμα πάει να πει ότι δεν γνωρίζεις και θέλεις να μάθεις από άλλους.
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-09-21, 11:58
  2. [Brandt] Τιμές αντιστάσεων σε πλακετα με κωδικό 09273-01
    από GeorgeSindos στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-05-20, 17:38
  3. [Άλλη] Προτείνετε βιοτεχνία αντιστάσεων
    από Panoss στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-08-16, 12:41