Καλησπέρα, διαπιστωσα από το κάτω μέρος του καλοριφέρ IMG_20241010_212828.jpgσκουριά σε σημείο που είναι η ένωση. Χρειάζεται αλλαγή το πάνελ;; Υπάρχει κίνδυνος να ξεκινήσει η θέρμανση και να τρυπήσει;;
Καλησπέρα, διαπιστωσα από το κάτω μέρος του καλοριφέρ IMG_20241010_212828.jpgσκουριά σε σημείο που είναι η ένωση. Χρειάζεται αλλαγή το πάνελ;; Υπάρχει κίνδυνος να ξεκινήσει η θέρμανση και να τρυπήσει;;
Είναι μόνο έκει σκουριασμένο; Άμα το τρίψεις καλά να βγει η μπογιά κολλάει και γέμισμα με ηλεκτροκόλληση
Στάλθηκε από το 2201117TY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρατηρείται σκουριά και στο panel του καλοριφέρ τ΄ οποίο δεν νομίζω ότι είναι σιδερένιο.
Μετά από καλό τρίψιμο όπως γράφεις Παναγιώτη θα πιάσει η ηλεκτροκόλληση;
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Χαχα Δημήτρη αν έχει μείνει ψαχνό από το σωλήνα, αλλιώς μπορεί να κόψει το κάτω ταφ και να κολλήσει ένα άλλο , εάν πιάνουν τα χέρια του βεβαίως. Ίσως και να ισχύει η σοφή ρήση γρια γ@#€_ς τον σπόρο σου χαλάς " μάλλον θέλει αντικατάσταση το πάνελ και όχι restoration. Καλησπέρα
Κόψιμο εκεί και στην αντιδιαμετρικά πλευρά και κόλλησε ένα σιδερένιο ταφ, θα βγάλεις εκτός το σώμα , ξεσυρταρωσε την πλαϊνή λαμαρίνα , τράβηξέ την προς τα πάνω θα κλείσεις νερά κτλ θα τρίψεις με μια συρματοβουρτσα και θα κρίνεις το μέγεθος της διάβρωση , καλή επιτυχία . Θα δεις θα τα καταφέρεις
mikemtb (11-10-24)
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! εννοείς ταφ σωλήνων 1/2 - Ταφ Σωλήνων | Skroutz.gr να το κολλήσω αφού κόψω το σάπιο κομμάτι και να το κολλήσω με ηλεκτροκόλληση inverter.
https://youtu.be/asj6mMzZQGc?si=juxnvHw2kKohBdSK
Υποθέτω ότι δεν έχεις εμπειρία για τέτοια επέμβαση ηλεκτροκόλλησης , εναλλακτικα μπορείς να το καθαρίσεις και να του απλώσεις σιδηροστοκο, όταν στεγνώσει θά τό τρίψεις με γυαλοχαρτο, μλίγο ασταρι με το σπρέι και μετά από καμμιά ώρα βάψιμο με σπρει μπογιά για μεταλλική επιφάνεια , είναι το πιο εύκολο και αποτελεσματικό , καλή επισκευη