Στο menu δεν εχει τροπο για να γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Γνωριζει καποιος πως μπορει να γινει; Το προβλημα που βγαζει, δεν κανει ληψη τηλεοπτικου σηματος...
Στο menu δεν εχει τροπο για να γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Γνωριζει καποιος πως μπορει να γινει; Το προβλημα που βγαζει, δεν κανει ληψη τηλεοπτικου σηματος...
Φίλε Άρη εφόσον έχεις ελέγξει κεραία TV - ομοαξονικό καλώδιο 75Ω - βύσμα ένωσης αυτού με την υποδοχή RF της TV,
βγάλε την για λίγη ώρα από την πρίζα παροχής εναλ/νης τάσης (220V A.C.) κι ενεργοποιώντας τη πάλι προσπάθησε να
κάνεις εκ νέου πρώτη εγκατ/ση.
Αν βρεις πάλι εμπόδια είναι πιθανή η κακή λειτουργία του tuner ή και κάποιο θέμα λογισμικού.
Ελπίζω να πετύχει η πρώτη ενέργεια.
Αν διατηρείς τ΄ Εγχειρίδιο Χρήσης συμβουλέψου το κι αυτό.
Ανέφερε επίσης αν θέλεις το chassis της TV σου και τον τύπο panel που φοράει.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Μου εχει τυχει ξανα ενα ιδιο προβλημα με μια sony 65αρα. Δεν "επιανε" σημα και με την επαναφορα, επανηλθε. Απο την δικη μου, δεν εχω ανοιξει το καπακι.
Αν δεν μπορείς να κάνεις 1η εγκατάσταση αφού βγάλεις το φις από τη πρίζα για λίγα λεπτά κι τ΄ επανασυνδέσεις
πάτησε συνεχόμενα το OK στο τηλεχειριστήριο μήπως εμφανιστεί το service menu και μπορέσεις να κάνεις εργοστασιακή επαναφορά.
Δεν υπάρχει το user manual στο Διαδίκτυο οπότε αν δεν το ΄χεις πρέπει να τ΄ αναζητήσεις από το ΠΛΑΙΣΙΟ (αν φυσικά μπορέσουν
να στο προμηθεύσουν).
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Τσέκαρε αν εχεις 3.3V στο Tuner, βάζουν κάποιο regulator smd που συνήθως χαλάει
mikemtb (30-08-24)