Φίλε μου αυτή η δίοδος είναι παράλληλα στο πρωτεύον του μετασχηματιστή του τροφοδοτικού της πλακέτας της εσωτερικής μονάδας, ποιο είναι το πρόβλημα; Την μετράς έτσι όπως είναι εκτός πλακέτας και σου δείχνει βραχυκύκλωμα;
Φίλε μου αυτή η δίοδος είναι παράλληλα στο πρωτεύον του μετασχηματιστή του τροφοδοτικού της πλακέτας της εσωτερικής μονάδας, ποιο είναι το πρόβλημα; Την μετράς έτσι όπως είναι εκτός πλακέτας και σου δείχνει βραχυκύκλωμα;
Τη μετρας πανω στην πλακετα ή εκτος?
Εκτος φιλε μου και μου δειχνει το πολυμετρο την τιμη 1 στο buzzer και παει σε αυτο εδω το σημειο 20240725_152757.jpg
Και εδω που μετραω πανω με το πολυμετρο μου χτυπαει το buzzer 20240725_165819.jpg
Τη δίοδο μπορείς να τη βρεις εδώ.
Αν χτυπάει το buzzer στο πολύμετρο μάλλον είναι βραχυκυκλωμένη.
Επομένως για να συνεννοηθούμε:
Η δίοδος εκτός πλακέτας σου δείχνει στο πολύμετρο την ίδια ένδειξη με οποιαδήποτε φορά. Η ένδειξη αυτή είναι 1 (προφανώς ανοιχτό κύκλωμα).
Το buzzer χτυπάει αν ακουμπήσεις τα σημεία που δείχνεις στην τελευταία φωτογραφία, είτε η δίοδος είναι πάνω στην πλακέτα, είτε όχι.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αυτό που έχω κοκκινίσει. Τί είναι αυτό που σου χτυπάει στο buzzer; Γιατί η δίοδος εκτός πλακέτας να είναι ταυτόχρονα ανοιχτή και βραχυκυκλωμένη, δεν γίνεται.
Με εξαίρεση αυτό που δεν κατάλαβα, όλα τα υπόλοιπα ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ! Δηλαδή η δίοδος ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ!
Η πλακέτα αυτή είναι από τις πιο εύκολες στην επισκευή. Με την προϋπόθεση όμως ότι δεν ψάχνεις τη βλάβη σε λάθος εξαρτήματα!