Καλησπέρα έχω το ρουτερ mf289d που παίρνει sim κάρτα για ίντερνετ...ενώ έχω ενεργοποιήσει την κάρτα δεν συνδέεται στο ίντερνετ...μάλλον κάποιες ρυθμίσεις θέλει που δεν γνωρίζω...αν κάποιος γνωρίζει κάτι να μου στείλει τα φώτα του
Καλησπέρα έχω το ρουτερ mf289d που παίρνει sim κάρτα για ίντερνετ...ενώ έχω ενεργοποιήσει την κάρτα δεν συνδέεται στο ίντερνετ...μάλλον κάποιες ρυθμίσεις θέλει που δεν γνωρίζω...αν κάποιος γνωρίζει κάτι να μου στείλει τα φώτα του
Φίλε Γιάννη,
δεν γνωρίζω σε ποιόν πάροχο κινητής τηλεφωνίας είσαι συνδεδεμένος.
Επειδή τον δρομολογητή (router) ZTE MF289D χρησιμοποιεί η VODAFONE που δίνει από την ιστοσελίδα : https://www.vodafone.gr/ypostirixi/f...tatheri-grammi
στο Βήμα 3 τον υπογραμμισμένο οδηγό σύνδεσης για την χρήση κάρτας SIM γι΄ απόκτηση ΜΟΝΟΝ Internet,
μπορείς διαβάζοντας τη 4η σελίδα του τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να λύσεις το πρόβλημά σου.
Αν ο πάροχός σου είναι η COSMOTE τότε καλείς 13888 κι ο επιφορτισμένος με τ΄ αντικείμενο αυτό υπάλληλος
σε καθοδηγεί.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Παρακαλώ να διορθωθεί στο παραπάνω post μου μετά τη λέξη μπορείς ... αντί των λέξεων
"διαβάζοντας τη" να μπουν οι λέξεις ... να διαβάσεις στη ...
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Αν έχεις το manual του ρουτερ όλη η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη αν έχεις κάνει σωστά όλες τις καλωδιακές συνδέσεις. Καταρχάς στην ίδια τη σελίδα παραμετροποίησης του ρουτερ μπορείς να μπεις; Βλέπεις τη SIM ενεργοποιημένη; Ξεκίνα βήμα-βήμα με τα βασικά. Είναι ενεργοποιημένος ο DHCP server στο ρουτερ ώστε να σου δώσει ΙΡ στο κινητό ή στο PC σου για να συνδεθείς στο διαδίκτυο; Έλεγξε τα όλα αυτά και μετά προχωράς στα πιο σύνθετα.