Γειά σε όλους
Θα ήθελα να ρωτήσω,αν υπάρχει κάποιος γνώστης ο οποίος θα μπορούσε να επισκευάσει την παρακάτω αυσκευή με μεράκι και υπευθυνότητα
Ευχαριστώ
Γειά σε όλους
Θα ήθελα να ρωτήσω,αν υπάρχει κάποιος γνώστης ο οποίος θα μπορούσε να επισκευάσει την παρακάτω αυσκευή με μεράκι και υπευθυνότητα
Ευχαριστώ
κανε μια αποπειρα να ρωτησεις αυτον που σου συντήρησε το κασετόφωνο και το μπομπινοφωνο, ισως να ξερει!
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτός που συντήρησε ότι συντηρησε απορρίπτεται.
Αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιον ειδικό ας το γράψει
Ευχαριστώ
mikemtb73 (07-02-23)
Φίλε Παναγιώτη
σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γεμάτη ΥΓΕΙΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
Στο forum που γράφουμε κανείς μα κανείς τεχνικός δεν μπορεί ν΄ αυτοπροβληθεί είναι δεδομένο εκ των «ων ουκ άνευ»,
και περιορισμός εγγραφής.
Επίσης κανείς τεχνικός στην Ελλάδα αλλά και στον Κόσμο δεν νομίζω να παραπέμπει σ΄ άλλον, γιατί τότε θα χάσει την
ιδιότητά του.
Εκείνο που μένει είναι να ψάξεις στο Διαδίκτυο αν υπάρχει κάποιο Εξουσιοδοτημένο Εργαστήριο που ν΄ ασχολείται με
το συγκεκριμένο Video Recorder που παρουσιάζεις στην φωτογραφία.
Όμως παρότι ούτε καν, λόγω παλαιότητας βέβαια, Αντιπρ/πεία της FISHER υφίσταται, αυτά τα μηχ/τα είχαν αποδειχθεί
«σκυλιά» ακόμα και σε περιόδους που δεν λειτουργούσαν για χρόνια, πρέπει επί πλέον να γνωρίζεις ότι δεν θ΄ υπάρχουν
ούτε τ΄ απαραίτητα μηχανικά εξαρτ/τα αντικατ/σης (εφόσον αυτά έχουν φθαρεί ανεπανόρθωτα), οπότε κάθε προσπάθεια
συντήρησής τους απ΄ οιονδήποτε τεχνικό νομίζω ότι θ΄ αποδειχθεί ανάλογη εκείνης που γράφεις ότι έκανες στα μηχ/τά σου
(μπομπινόφωνο REVOX A77 MKIII 4 track / Thread 60 [19.11.2021]), που ρώτησε ο φίλος Μιχάλης, και φαντάζομαι
ότι δεν προήλθε από έλλειψη γνώσεων ή πείρας του επιλεγμένου τεχνικού.
Για προσωπική σου βοήθεια το μόνο που παραχωρείται ΔΩΡΕΑΝ για το μοντέλο FVH-P990KV του VIDEO RECORDER σου
είναι το Service Manual που κατεβαίνει από την ιστοσελίδα : https://elektrotanya.com/fisher_fvh-.../download.html
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Ευχαριστώ Δημήτρη για την απάντησή σου,και καταλαβαίνω απόλυτα τα λεγόμενά σου
Απλά αν υπάρχει καποιος που έχει εμπειρία και θέλει να βοηθήσει, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα
Ευχαριστώ
Με τον παλμογράφο δεν κατάφερες να κάνεις κάτι?
Δεν γνωρίζω καθόλου πως και τι απλά είδα την ανάρτησή σου στο ξένο φόρουμ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MAIK721 : 08-02-23 στις 18:10