Τη διάβασα συνδέοντάς τη σε ένα arduino αλλά δε βγάζω συμπέρασμα από το αποτέλεσμα.
Είναι δύο μπλοκ ίδια (000-020 & 100-120 το πρώτο. Και 080-0f0 & 180-1f0 το δεύτερο).
result.jpg
Τη διάβασα συνδέοντάς τη σε ένα arduino αλλά δε βγάζω συμπέρασμα από το αποτέλεσμα.
Είναι δύο μπλοκ ίδια (000-020 & 100-120 το πρώτο. Και 080-0f0 & 180-1f0 το δεύτερο).
result.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panoss : 01-07-22 στις 00:51
You only live twice.
γιατι δεν παιρνεις ενα ραδιοφωνακι να κανεις την δουλεια σου. πιο φθηνα θα σου βγει. ασε που τα ραδιο αυτοκινητων καινε και ενα σωρο ρευμα. πιο οικονομικο, πιο απλο, πιο φθηνο εινια ενα νεο ραδιοφωνο που μπαινει στην πριζα. αυτα με τις μετατροπες των ραδιο αυτοκινητων για λειτουργια σε σπιτι ηταν μοδα πριν απο 20-30 χρονια οταν τα οικιακα ηταν πανακριβα και εβρισκε καποιος ενα απο τρακαρισμενο αυτοκινητο και το μετετρεπε για να λειτουργει σε σπιτι. τωρα δεν αξιζει ουτε σαν σκεψη.
mikemtb73 (01-07-22)
Μα δεν είναι ότι δεν έχω ραδιόφωνο (ραδιόφωνα μάλλον), απλά έλεγα να το 'ζωντανέψω' κι αυτό.
You only live twice.
Δείξε μια φωτο εκ των όπισθεν του Ρ/Κ.
Αυτή είναι από την πίσω πλευρά, τα καλώδια τα έχω κολλήσει εγώ.
ra_bak.jpg
Τ0 '5091' που γράφει το δοκίμασα, δεν είν' αυτό ο κωδικός.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panoss : 01-07-22 στις 14:18
You only live twice.
Η γνώμη μου είναι να δώσεις 5 ευρώ σε κάποιον πωλητή από ebay να πάρεις τον κωδικό και να προχωρήσεις παραπέρα. Ολοι τεχνικοί είμαστε αλλά μέχρι ένα σημείο φτάνουν τα εργαλεία μας και οι γνώσεις μας. Δεν είναι ντροπή αν μας δώσει την λύση κάποιος άλλος. Μην ξεκολάς και ξανακολλάς την μνήμη θα γίνει ζημιά στο τέλος και ούτε για ανταλλακτικά δεν θα αξίζει το μηχάνημα.
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
mikemtb73 (02-07-22)
επισης να ξερεις οτι με τα καλωδια οπως ειναι τωρα θα δημιουργησεις προβλημα. αγορασε και τις κανονικες φυσες για την συνδεση του. η το κανουμε σωστα η δεν το κανουμε καθολου.
Ανέβασα το περιεχόμενο της EEPROM στο https://www.digital-kaos.co.uk και μου βρήκαν τον κωδικό! Τον βάζω, σωστός είναι, ξεκινάει για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου και μετά κλείνει:
.
Απ' ότι μού 'πανε, πρέπει να το συνδέσω στο αμάξι για να δουλέψει.
Οπότε άκυρο το πρότζεκτ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panoss : 03-07-22 στις 13:02
You only live twice.