Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΗΝ1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μέσα στην μπανιέρα θέλει ειδικού τύπου λάστιχο , συγκεκριμένου μεγέθους. Εαν το αλλάξεις, να προσέξεις να μην εξέχει η σχάρα μέσα στην μπανιέρα γιατί δεν θα καθαρίζει καλά.Επίσης όταν τα συνδέσεις όλα, καλό καθάρισμα με οινόπνευμα και μια επάλειψη με καλή σιλικόνη(όχι αντιμουχλικη κλπ).

Ομολογώ ότι την έχω βάλει αρκετό καιρό στο μάτι την turbo αλλά την απέφευγα κυρίως λόγω κόστους. Δεν έχω κανέναν λόγο για διαφήμιση αλλά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την Elastoseal pu25 σε παράθυρα, καζανάκια, νιπτηρες ,αποχετεύσεις,λεκάνες ,πλακάκια και διάφορους αρμούς σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Για εκείνο όμως το σημείο όπου δεν υπάρχει καθόλου πρόσβαση θα την προτιμήσω.

Για το οινόπνευμα δεν το ήξερα. Είναι για τους μύκητες και τα μικρόβια ? Δεν νομίζω ότι θα εξέχει η σχάρα και δεν είδα φθορές ή ξεφλούδισμα του σμάλτου σε εκείνο το σημείο αν εννοείς αυτό. Έχει ελάχιστη χρήση αυτή η μπανιέρα και πέρα από κάποια μαυρίλα δεν είδα κάτι άλλο.Και πάλι κρατάω μια μικρή επιφύλαξη μέχρι να τα ξεβιδώσω.Θα γίνει πολύ καλός καθαρισμός πριν μπει οτιδήποτε.
Και πάλι ευχαριστώ