Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 49

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Νομίζω είναι φυσιολογικά όσα λες , ο αισθητήρας θερμοκρασίας στην εβαπορέτα (κατάψυξη) φροντίζει για την επιλεγμένη θερμοκρασία της κατάψυξης . Λογικά αυτά τα ψυγεία μπορείς να ρυθμίσεις και ανεξάρτητα άλλη θερμοκρασία για την συντήρηση , έτσι δεν είναι?.
    Οπότε ο αισθητήρας της κατάψυξης όταν θα κρίνει ότι είναι πλήρης η θερμοκρασία στην κατάψυξη (θερμοκρασία που ρύθμισες ) θα σταματήσει το μοτέρ .
    Για την θερμοκρασία της συντήρησης πιθανά αυτό το κρίνει άλλος αισθητήρας και ανάλογα λειτουργεί ο ανεμιστήρας όταν πρέπει. Ή όταν ανοίξεις την πόρτα της συντήρησης παύει να λειτουργεί ο ανεμιστήρας και δουλεύει πάλι όταν κλείσεις την πόρτα.
    Σε ενδιαφέρει να μην ανάψει πάλι το αλαρμ και να διατηρεί ικανοποιητικές θερμοκρασίες , το αν θα στο ξανακάνει μετά από 2 βδομάδες θα το κρίνεις από τις θερμοκρασίες (κάτι είπαμε πιο πάνω για την πιθανή αντίσταση απόψυξης να έχει πρόβλημα ) , μπορεί και με την αλλαγή των πυκνωτών που έκανες να πάει καλά . Βλέπε την πορεία .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

Προεπιλογή

Οκ σας ευχαριστώ. Θα το δούμε πως θα παει αν και νομίζω ότι μετά από 10+ ώρες όπου το μοτέρ δούλευε κανονικά με τις εκκινήσεις και τις παύσεις του τώρα εδώ και αρκετή ώρα δεν λειτουργεί. Ακούω μόνο τον ανεμιστήρα. Και βλέπω ότι και η θερμοκρασία στο θάλαμο άρχισε να ανεβαίνει χωρίς βέβαια να έχει ανάψει ακόμη λαμπάκι. Οπότε αύριο μάστορα και ο θεός βοηθός.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Bilkil2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπότε αύριο μάστορα και ο θεός βοηθός.
    Να σου νοικιάσω το ψυγείο μου ? για να ησυχάσεις ? άντε καλή τύχη

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

Προεπιλογή

Χαχαχ ευχαρίστως. Καλό βράδυ και ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Έχω και κάποια νεότερα μιας και σήμερα ήμουν σχεδόν όλη μέρα σπίτι και παρακολουθούσα τη λειτουργία του ψυγείου. Από τις 10 το πρωί δεν έχει ανάψει καθόλου το αλαρμ, η ψύξη και σε συντήρηση και στη κατάψυξη είναι πλήρης αλλά έχω παρατηρήσει ότι σε κάποιες στιγμές σταματάει το μοτέρ και ο ανεμιστήρας που νομίζω είναι το φυσιολογικό και εκκινούν μετά από κάποια ώρα. Αλλά 2-3 φορές παρατήρησα ότι σταματάει το μοτέρ ενώ ο ανεμιστήρας λειτουργεί κανονικά. Είναι φυσιολογικό αυτό ? Να δουλεύει μόνο ο ανεμιστήρας δίχως το μοτέρ ?
    Αυτό είναι σύμπτωμα σχεδόν σε όλα τα ψυγεία 10 ετίας και τις περισσότερες φορές η αιτία είναι στον πυκνωτή εκκίνησης του συμπιεστή του ψυγείου. Αν βγάλεις καμία φωτογραφία από πίσω στο κάτω μέρος του ψυγείου θα σου δείξουμε ποιός είναι αυτός.Βέβαια μπορεί να συμβαίνουν και άλλα πράγματα αλλά συνήθως ο φταίχτης είναι ένας πυκνωτής πολύ συγκεκριμένος.
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

Προεπιλογή

Καλημέρα σας. Τώρα λείπω στην δουλειά μου, μόλις επιστρέψω θα το βγάλω μια φωτό. Αλλά πώς ανεβάζω εδώ φωτογραφίες? Είμαι λίγο άσχετος και δεν βλέπω καμιά επιλογή για ανέβασμα φωτογραφίας! Πάντως από το βράδυ που έφαγε πάλι το σκάλωμα και δεν ξεκινούσε μετά το μοτέρ , εκλεισα 2-3 φορές το ψυγείο από το πλήκτρο ον - οφ το ξανά άνοιξα και άκουγα μόνο τον ανεμιστήρα να δουλεύει . Το έκλεισα ξανά και έφυγα στη δουλειά με σκοπό να φέρω μάστορα μόλις επιστρέψω.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Αλλά πώς ανεβάζω εδώ φωτογραφίες? Είμαι λίγο άσχετος και δεν βλέπω καμιά επιλογή για ανέβασμα φωτογραφίας!
    Με την σειρά όπως δείχνουν τα βέλη
    Ενοικιάσεις.jpg

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με την σειρά όπως δείχνουν τα βέλη
    Ενοικιάσεις.jpg
    Έβγαλα κάποιες φωτό αλλά πλέον μάλλον έχει αποκλειστεί το ρελέ του θερμικού και ο πυκνωτής εκκίνησης του συμπιεστή. Πάμε μάλλον βάση των τεχνικών που μίλησα σε 50-50 ανάμεσα σε βλάβη στον εγκέφαλο της πλακέτας που δεν φάνηκε στον έλεγχο η σε αισθητήρες της κατάψυξης. Θα αλλάξω τους αισθητήρες που έχουν σχετικά χαμηλό κόστος και αν φτιάξει έχει καλώς. Ειδάλλως πάω σε νέο ψυγείο γιατί δεν νομίζω πως αξίζει η αλλαγή πλακέτας. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Κάνω μια ερώτηση στον Δημήτρη αν από αυτά που διαβάζει στο μήνυμα #2 (Δηλώσεις Βασίλη , λειτουργία κανονική για 2 εβδομάδες ) μπορεί από την εμπειρία του να μας πει αν υπάρχει περίπτωση πλακέτας να παρουσιάζει πρόβλημα μετά από 2 εβδομάδες? (άλλο με την έννοια π.χ. μετά από σφάλματα περιφερειακών αισθητήρες ή τεχνικό φράξιμο καναλιών με πάγους κτλ ) προσωπικά το θεωρώ αδύνατον , ο Δημήτρης τι άποψη έχει, μπορεί να ρίξει ευθύνες σε πλακέτα ?

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνω μια ερώτηση στον Δημήτρη αν από αυτά που διαβάζει στο μήνυμα #2 (Δηλώσεις Βασίλη , λειτουργία κανονική για 2 εβδομάδες ) μπορεί από την εμπειρία του να μας πει αν υπάρχει περίπτωση πλακέτας να παρουσιάζει πρόβλημα μετά από 2 εβδομάδες? (άλλο με την έννοια π.χ. μετά από σφάλματα περιφερειακών αισθητήρες ή τεχνικό φράξιμο καναλιών με πάγους κτλ ) προσωπικά το θεωρώ αδύνατον , ο Δημήτρης τι άποψη έχει, μπορεί να ρίξει ευθύνες σε πλακέτα ?
    Οχι δεν θεωρώ ότι η βλάβη είναι στην πλακέτα. Επειδή όμως όλα εξετάζονται σε μία βλάβη πρέπει να ξεκινήσουμε από τα πιο απλά και τα πιο ΄΄ ένοχα εξαρτήματα΄΄ .......γι αυτό πρέπει να ελεγχθεί ο πυκνωτής του συμπιεστή ή να αντικατασταθεί προληπτικά, (προτιμώ το πρώτο)....
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

11. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον chipakos-original για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Κυριακίδης (19-10-21)

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] Pitsos power jet
    από Νίκος-2 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-21, 01:37
  2. [Pitsos] Pitsos P1KNT3600
    από manosmix στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-10-20, 18:48