Μηπως μπαίνετε με opera vpn ή αλλο vpn απο κανένα antivirus? . Μονο τοτε εχω παρατηρησει προβλημα
Μηπως μπαίνετε με opera vpn ή αλλο vpn απο κανένα antivirus? . Μονο τοτε εχω παρατηρησει προβλημα
Καλησπέρα, τόσα χρόνια δεν το έχει αναφέρει κάποιος άλλος το πρόβλημα αυτό. Δώστε περισσότερα στοιχεία να το ψάξουμε.
Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και πεζούς χαρακτήρες!
Καλησπέρα. Κι εγω αντιμετωπίζω ακριβως το ίδιο πρόβλημα. Κατα την προσπαθεια να ποστάρω λαγκαρει και μετα ο firefox μου εμφανίζει server not found. Με επανεκίνηση στο laptop δεν διορθωνεται το προβλημα, αρα δεν φταιει το laptop ή o browser. Μετα απο επανεκκινηση του router συνερχεται. Ενδιαφέρον το γεγονός ότι το πρόβλημα συμβαίνει ακομα και αν είμαι με data από το κινητό με hotspot προς το laptop. Είμαι με windows 8 έκδοση 6.3. Αν χρειάζεστε οποιαδηποτε άλλη πληροφορια συμπτωμάτων για την επίλυση του ζητήματος είμαι εδώ!
έγιναν κάποιες αλλαγές στο firewall της σελίδας.. δοκιμή
Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και πεζούς χαρακτήρες!
Δοκιμή επιτυχής ?
Σε δεύτερη προσπάθεια μηνύματος με πετάει απ΄έξω , αυτό συμβαίνει ακόμη και αν στείλω από άλλον υπολογιστή και άλλο ρούτερ
εχω και εγω πολλες φορες θεμα με το φορουμ ,προσπαθω να απαντησω και με πεταει εξω μολις πατησω να φυγει το μυνημα