Αν μπορεις κοφτο αλλα προσεξε να μην το σπασεις για να μην εχεις διαρροη εξω απο το σιφωνι και μετα θα ειναι και πιο ευκολο να βαλεις ατσαλινα.
Αν μπορεις κοφτο αλλα προσεξε να μην το σπασεις για να μην εχεις διαρροη εξω απο το σιφωνι και μετα θα ειναι και πιο ευκολο να βαλεις ατσαλινα.
Ο σωλήνας ο χοντρός που είναι στο κέντρο συνδέεται στον σκατοσωλήνα της λεκάνης, θέλει προσοχή ο καθαρισμός , και φυσικά θα έπρεπε να είναι κομμένος σύριζα με το πατοσίφωνο από μέσα.
Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Κανονικά αυτός ο σωλήνας είναι κοντός, το πολύ καμιά 80ριά πόντους ή λίγο παραπάνω και δεν βουλώνει. Δηλαδή φτάνουμε στο πατοσίφωνο όλες τις φ40 σωλήνες π.χ νιπτήρας , ντουζιέρα ή μπανιέρα, ποδονίφτης, και από το πατοσίφωνο φεύγει σωλήνας φ75 που συνδέεται στην σκατοσωλήνα η οποία είναι φ100. Είναι σχεδόν απίθανο να βουλώσει οτιδήποτε.Μπορούν όμως να περάσουν τρίχες και να κάτσουν εκεί κοντά στην φ75 και να μην περνάνε τα απόνερα άνετα, οπότε βάζεις το λάστιχο ποτίσματος μέσα στην φ75 και σπρώχνεις νερό. Μην βάλεις ατσαλίνα.Και επίσης η φ75 δεν θα έπρεπε να είναι στη μέση του πατοσίφωνου και δεν μπορώ να καταλάβω πως την τοποθέτησαν έτσι.Κανονικά με μία πριονόλαμα την κόβεις σύριζα στο πατοσίφωνο.Τίποτε δεν πρέπει να εξέχει μέσα στο πατοσίφωνο.https://www.youtube.com/watch?v=D-51AyABtmY
Μετά το 1.50 https://www.youtube.com/watch?v=z_PYZ64XSVw
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chipakos-original : 28-02-21 στις 19:37
Αυτές είναι φωτογραφίες δικές μου όταν έφτιαχνα το εξοχικό μου.Πάντως υπάρχει μία εξήγηση γιατί ο Φ75 είναι μισοκομένος. Προφανώς την έχει βάλει έτσι ώστε η μισή να βρίσκεται πάντα μέσα στα βρωμόνερα για να μην υπάρχει επιστροφή μυρουδιάς από την λεκάνη. Να βάλεις λάστιχο και να σπρώξεις νερό καθαρό......... μην την κόψεις όπως σου έγραψα πιο πάνω.
Φυσικά και ξέρω τη διάταξη αποχέτευσης, εσύ δεν ξέρεις να μεταφέρεις σωστά αυτό που σκέφτεσαι.
Για την κόφτρα στα σιφόνια σου έχει μιλήσει κάποιος;
Ευτυχώς έχουμε πονηρούς που καταλαβαίνουν καλύτερα.Δεν βλέπω να έχεις συνεισφέρει καθόλου στο πρόβλημα που έχει ο άνθρωπος και ρωτάει.Επομένως γιατί απαντάς σε εμένα??Εγώ δεν έχω κάποιο ερώτημα να κάνω. Το δικό μου σύστημα που ανέβασα με δικές μου φωτογραφίες λειτουργεί χωρίς προβλήματα, και πάνω σε αυτό το σύστημα μόνο απαντώ. Τρικυμία εν κρανίο τόπο...???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chipakos-original : 28-02-21 στις 23:52