Θα επειμείνω για τον μικρούλη του ταλαντωτή. Είναι σημαντικός ...
Θα επειμείνω για τον μικρούλη του ταλαντωτή. Είναι σημαντικός ...
ακομη και τωρα που δουλευει Αντρεα να τον αλλαξω?
Εγω να πω οτι στους δεκαδες αποκωδικοποιητες που εχω επισκευασει αλλαζω μονο τον 1000αρη και δεν εχει ερθει ποτε πισω κανενας,τωρα και να τον αλλαξεις δεν κανεις κακο απο την αλλη αν δεν τον εχεις αστον αφου λειτουργει.
xani (07-12-19)
Μια και έχεις επισκευάσει πολλούς, σου έχει τύχει κανένας που να μην βλέπει το HDD στη USB θύρα, ενώ πριν τον έβλεπε; Αρχίζει κάποια στιγμή να τον βλέπει με δυσκολία μετά από επανειλημμένες προσπάθειες, μέχρι που πια δεν τον βλέπει καθόλου. Ο δίσκος είναι 3.5" με δική του τροφοδοσία, και τόσο στο PC όσο και σε άλλο αποκωδικοποιητή πάιζει κανονικά, άρα δεν φταίει ο δίσκος. Ο δέκτης είναι Crypto ReDi 200 και τον θέλω αποκλειστικά για PVR, οπότε αν δεν βλέπει το δίσκο μου είναι άχρηστος. Πυκνωτής εξομάλυνσης έχει ήδη αλλαχτεί.
To οτι καθυστερει λιγο να ανοιξει ο αποκωδικοποιητης -σε σχεση με παλια- μπορει να οφειλεται στο οτι εβαλα άλλον πυκνωτη ή μπορει να φταιει ο μικρος που λετε οτι καλο ειναι να αλλαχτει?
Μάλλον όχι, αλλά περίμενε και απάντηση από τους εμπειρότερους ...
Επανέρχομαι στο θέμα μου από το #16, το πρόβλημα λύθηκε με την αλλαγή ενός ηλεκτρολυτικού 220μF πολύ κοντά το USB connector.
Αν και δεν ήταν φουσκωμένος, μάλλον είχε χάσει χωρητικότητα - δεν έχω καπασιτόμετρο και το πολύμετρό μου μετράει μόνο μέχρι 20μF, οπότε δεν μπορώ να κάνω μέτρηση.
johnnyb (02-02-20)