Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 87

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να παίξει. Και αυτό γιατί ακόμα και να βρεις το προηγούμενο firmware ή αυτό τελοσπάντων που έπαιζε το youtube, δεν πρόκειται να παίξει ως flash streaming αλλά πλέον με τα νέα format του youtube, τα οποία δεν υποστηρίζονται από το συγκεκριμένο μοντέλο της TV σου.Πάντως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις ό,τι πρότεινε ο Δημήτρης ή να τους την πας αντιπροσωπεία και ό,τι γίνει.

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Προεπιλογή

εμενα μου κανει εντυπωση οτι σταματησε πριν 20 μερες-ενα μηνα..αλλιως θα το ειχα αποδεχτει και θα πηγαινα να παρω μια αλλη android πχ
    γιατι εδω που τα λεμε τι σμαρτ τωρα μονο το youtube αξιζε τιποτα αλλο δεν ειχε..
    καλα σ αυτα τα κοθονια δεν την παω με τιποτα..αυτοι ειναι ικανοι να μην την πειραξουν και να μου παρουν και τα 15..
    ειναι η πρωτη και η τελευταια φορα που αγοραζω κατι απο αυτους τους φτηνιαρηδες και θα τους γινει και η καταλληλη διαφημηση εννοειται

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Γιάννη,
    αυτό που έγραψα στο post μου δεν το ΄γραψα γιατί απλά το σκέφτηκα αλλά
    γιατί το ΄χω κάνει ο ίδιος μ΄ ένα tamplet FU&FU που ΄χε χάσει το προγρ/σμό
    του, το πήγα στη Λεωφ. Ποσειδώνος 45, περίμενα στ΄ ισόγειο που υπάρχει κι
    έκθεση προϊόντων ηλεκτρονικής τεχνολογίας γύρω στα 10΄ και μου τ΄ έφεραν
    προγρ/νο.
    Δεν πλήρωσα χρήματα κι ο προγρ/σμός κράτησε περίπου 1 χρόνο.
    Για τη TV ζητούν 15€, εγώ νομίζω ότι δεν είναι πολλά χρήματα, αν υπάρχει κάποια
    εγγύηση, ενός έτους τουλάχιστον.
    Εν ανάγκη πες τους ότι αν ο επαναπρ/σμός κρατήσει γι΄ ελάχιστο χρόνο ή δεν
    πετύχουν να βλέπεις YOUTUBE όπως έβλεπες πριν 20 ημέρες ή ένα μήνα που αναφέρεις
    τότε θα τους καταγγείλεις στ΄ Ινστιτούτο Καταναλωτή κι θ΄ απαιτήσεις την επιστροφή
    των χρημάτων σου συν τα μεταφορικά.
    Νομίζω ότι μ΄ αυτό το τρόπο θ΄ ευαισθητοποιηθούν περισσότερο, γιατί ποιόν Αντιπρ/πο
    οποιασδήποτε μάρκας ηλεκτρονικής συσκευής τον συμφέρει η δυσφήμιση;
    Νομίζω ότι κανείς δεν το ρισκάρει και φυσικά δεν θα το κάνει ούτε ο "Αμοιρίδης - Σαββίδης".
    Επιπρόσθετα με τ΄ ίδιο τηλ/νο που αναφέρω στο post 18 μπορείς ν΄ επικοιν/σεις με τα
    Κεντρικά (κτήριο "MORRIS", πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87, ζώνη ΕΜΟ, Πυλαία Θεσσαλονίκης).
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Di*Ca_Electronic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη,
    αυτό που έγραψα στο post μου δεν το ΄γραψα γιατί απλά το σκέφτηκα αλλά
    γιατί το ΄χω κάνει ο ίδιος μ΄ ένα tamplet FU&FU που ΄χε χάσει το προγρ/σμό
    του, το πήγα στη Λεωφ. Ποσειδώνος 45, περίμενα στ΄ ισόγειο που υπάρχει κι
    έκθεση προϊόντων ηλεκτρονικής τεχνολογίας γύρω στα 10΄ και μου τ΄ έφεραν
    προγρ/νο.
    Δεν πλήρωσα χρήματα κι ο προγρ/σμός κράτησε περίπου 1 χρόνο.
    Για τη TV ζητούν 15€, εγώ νομίζω ότι δεν είναι πολλά χρήματα, αν υπάρχει κάποια
    εγγύηση, ενός έτους τουλάχιστον.
    Εν ανάγκη πες τους ότι αν ο επαναπρ/σμός κρατήσει γι΄ ελάχιστο χρόνο ή δεν
    πετύχουν να βλέπεις YOUTUBE όπως έβλεπες πριν 20 ημέρες ή ένα μήνα που αναφέρεις
    τότε θα τους καταγγείλεις στ΄ Ινστιτούτο Καταναλωτή κι θ΄ απαιτήσεις την επιστροφή
    των χρημάτων σου συν τα μεταφορικά.
    Νομίζω ότι μ΄ αυτό το τρόπο θ΄ ευαισθητοποιηθούν περισσότερο, γιατί ποιόν Αντιπρ/πο
    οποιασδήποτε μάρκας ηλεκτρονικής συσκευής τον συμφέρει η δυσφήμιση;
    Νομίζω ότι κανείς δεν το ρισκάρει και φυσικά δεν θα το κάνει ούτε ο "Αμοιρίδης - Σαββίδης".
    Επιπρόσθετα με τ΄ ίδιο τηλ/νο που αναφέρω στο post 18 μπορείς ν΄ επικοιν/σεις με τα
    Κεντρικά (κτήριο "MORRIS", πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87, ζώνη ΕΜΟ, Πυλαία Θεσσαλονίκης).
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσες μ@@@@@@ς εχω ακουσει κατ αρχας καθε φορα μιλαω μαζι τους μου λενε και διαφορετικα πραγματα..
    μεχρι να παω σε κανενα δικο μου τεχνικο μου προτειναν σημερα το πρωι!!! μιλαμε για απαραδεκτους

Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    Τρίκαλα

Προεπιλογή

Το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν πολλές τηλεοράσεις turbox (τουρκίας), hitachi (τουρκίας) κ.α με ανοικτό λογισμικό opera os kai smartvue τσαμπέ που δεν σου δίνουν καμμία εγγύηση υποστήριξης και το χρησιμοποιούν όλες οι τούρκικες φθηνές κατασκευές που έχουν αγοράσει τα brand name hitachi, sharp, nordmende?? αλλά και εργολαβία όπως FU , turbox k.a .Η δικιά μου hitachi (ιταλικό κουτί κατασκευασμένη τουρκία), σταμάτησε να παίζει ΥΤ και κολλούσε στο logo και μετά από ένα μήνα έπαιξε όπως και η turbox ενός φίλου.Μετά ξανασταμάτησε. Δυστυχώς δεν έχουν υποστήριξη σε καινούργια firmware όπως άλλες επώνυμες LG και samsung. H samsung που έχω του 2014 μετο που άλλαξε κώδικα το YT, έβγαλε καινούργιο firmware κια συνεχίζει απροβλημάτιστα.Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα εκτός αν βάλεις TVBOX.Oi FU και αυτές μάλλον τουρκία γίνονται για φθήνια και και κολλάνε το λογότυπο , όπως και οι turbox του πλαισίου και ούτε μπορούν να ασχοληθούν ή να ξέρουν εδώ πως να ξαναγράψουν το firmware.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LedZep : 01-04-20 στις 00:11

6. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον LedZep για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

aktis (02-04-20), manolo (01-04-20)

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Είναι αυτό που σου έλεγα κι εγώ φίλε όπως κι ο Γιώργος. Φοβάμαι ότι δεν υπάρχει επίλυση του προβλήματος. Άρα πας ή σε αγορά android TV box ή αγορά νέας TV κάπως επώνυμης μάρκας κατά προτίμηση.

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

οτι πληρώνεις παίρνεις.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ : 01-04-20 στις 18:47

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Διογένης
    Περιοχή
    Πανόραμα Αχαρναί

Προεπιλογή

Καλησπερα το ιδιο προβλημα εχω και εγω με TURBO-X, πριν 3μηνες σταματησε το youtube να πέζει (η τηλεόραση ειναι αγορασμενη απο πλαισιο τον οκτώβριο του 2017) οταν την πηγα στο πλαισιο για αναβαθμιση μου ειπαν οτι ειναι παρα πολυ παλια και δεν εχει αναβαθμιση (τηλεόραση 4 ετων παλια ???????) και η λυση που μου έδωσαν ειναι να αγορασω android box . Την LG που εχω απο το 2016 μεχρι και σημερα αναβαθμίζεται κανονικότατα. ΜΑΚΡΙΑ απο TURBO-X.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    arel
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnkk01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορεις να φανταστεις ποσες μ@@@@@@ς εχω ακουσει κατ αρχας καθε φορα μιλαω μαζι τους μου λενε και διαφορετικα πραγματα..
    μεχρι να παω σε κανενα δικο μου τεχνικο μου προτειναν σημερα το πρωι!!! μιλαμε για απαραδεκτους
    γεια σας.

"περί εγγύησης"
    τηλεοράσεων και για οτιδήποτε άλλο απο την ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ εμπειρία, άποψη, δεν προέκυψε τίποτε σε κανέναν ;

έχω ακούσει ότι δεν θέλουν συζητάνε "για εγγύηση".

ευχαριστώ.

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Πριν εφτά χρόνια, τηλεόραση F&U νέκρωσε μετά από λίγους μήνες, και με πού λίγη χρήση (εξοχικό). Παραδόθηκε στο κατάστημα (Media Markt) και επεστράφη επισκευασμένη (από την αντιπροσωπεία, θεωρώ) μετά μία εβδομάδα, κανένα πρόβλημα.

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση F&U] Προβλημα σε F&U 32225
    από xkgm στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-09-19, 18:49
  2. [Τηλεόραση F&U] Προβλημα με Τηλεοραση F&U FLS 32225
    από costas76 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-19, 11:38
  3. [Τηλεόραση F&U] Προβλημα με F&U FL24334P Δεν ανάβει.
    από xkgm στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-19, 01:03

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία