Το εχω δοκιμασει εδω και πολυ καιρο αλλα στο κρυφο μενου δεν βγαζει καποια επιλογη για τα biss.
Το εχω δοκιμασει εδω και πολυ καιρο αλλα στο κρυφο μενου δεν βγαζει καποια επιλογη για τα biss.
Όταν έκανες επαναφορά πρέπει να διέγραψε και τα κλειδιά,. Ανέβασε φωτογραφία από το ταμπελακι πίσω της τηλεόρασης να φαίνονται ευκρινώς μοντέλο,s/n
Απο τα λιγα που ειδα απο χαμηλα δεν φαινονται τα στοιχεια που ζητας, πρεπει να ειναι πισω απο την βαση της τηλεορασης και η τηλεοραη ειναι κρεμασμενη στο ταβανι, θα δω καλυτερα το πρωι, αν οντως ειναι πισω απο την βαση τα στοιχεια που ζητας θα κοιταξω στο κουτι μηπως και αναφερονται εκει.
Αν απο το service menu την κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τα κάνει διαγραφή όλα και την κάνεις πρώτη εγκατάσταση, το έκανες αυτό;
Εαν δεν τα διαγράψει υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση που λείνει το πρόβλημα αλλά πρέπει να απευθυνθείς σε επίσημο service.
To εχω κανει αυτο που λες αν και φαινονται ολα τα κλειδια μηδενικa οταν παω να περασω κλειδι μου βγαζει μηνυμα "ειδη εχουν οριστει 20 κλειδια biss" αν θες να δεις σε φωτο θα της βγαλω ποιο μετα γιατι τωρα φορτιζω το κινητο.
Οσο για την αναβαθμιση πρεπει να παει στην αντιπροσωπεια; σε κανεναν εδω ντοπιο τεχνικο δεν γινεται να ζητησει την αναβαθμισει απο την αντιπροσωπεια αν του παω την τηλεοραση.