Χάνεις την ουσία Πέτρο. Ακόμη και αν δεχτούμε ότι ΚΑΠΟΙΑ τρόφιμα "αισθάνονται" καλά στους 7-9°C και είναι έτοιμα για κατανάλωση σε αυτή τη θερμοκρασία, (α) η αποστολή του ψυγείου είναι να τα συντηρεί, όχι να τα έχει έτοιμα για κατανάλωση, και (β) το παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι και όλα τα άλλα τρόφιμα συντηρούνται σωστά στους 7-9°C. Στην πραγματικότητα, αυτά που θέλουν λίγο ψηλότερη θερμοκρασία είναι η εξαίρεση, γι'αυτό και η warm zone είναι μόνο ένα μικρό μέρος της χωρητικότητς της συντήρησης. Εκτός βέβαια αν δεχτούμε ότι όλοι οι κατασκευαστές είναι ηλίθιοι.




Απάντηση με παράθεση
