τελικα τι εγινε βρε παιδια? θα πρεπει να ειναι η δευτερη φορα που περναει κτεο ο φιλος.
τελικα τι εγινε βρε παιδια? θα πρεπει να ειναι η δευτερη φορα που περναει κτεο ο φιλος.
Θυμιζει το ανεκδοτο με τις τσοντες.
Παει ο υδραυλικος να φτιαξει τη βρυση της κυριας. Μπερδευει το βιδωμα της βρυσης με το βιδωμα (screwing) της κυριας και ξεκινα η ιστορια και στο τέλος μενεις με την απορία: της εκανε τη βρυση; ποσα πηρε; εκοψε απόδειξη παροχης;
-ειχα καλυτερο φωτισμο την νυχτα ΔΕΝ ειχε σημασια για αυτους...[/QUOTE]
αν εχεις βαλει xenon λαμπες στο συμβατικο φαναρι καλα κανανε.η λογικη να βλεπω εγω και οι αλλοι να πανε να γ.......... καποτε πρεπει να σταματησει.
Εγραψα ''το λεω σαν παθων'' επειδη με εχουν κοψει για αυτα που εγραψα,οταν διαμαρτυρηθηκα οτι πως ειναι δυνατον αλλα μακραν παλαιοτερα απο το δικο μου [περναγαν κατι με καρμπυρατερ δεκαετιας '80] το οποιο τοτε ηταν 7ετιας αν θυμαμαι καλα μου αρχισε ο υπευθυνος εκει ''ειμαι μηχανικος,ξερω εγω'' κλπ.
Ολως παραδοξως μαθαινω πως ηταν απο την Ευβοια και μαλιστα την Βορεια, τον ξαναπιανω καλε ρε πατριδα του λεω το αμαξι το εφτιαξα για να πηγαινω ''σπορ'' ας το πουμε στα μερη μας κι εσυ με κοβεις επειδη ειναι φτιαγμενο;
''Μα ειναι σκληρο και φρεναρει δυνατα θα σκοτωθεις εκει στις στροφες'' απαντησε, του ανταπαντω κι εγω ''μα για αυτο το εχω φτιαξει ετσι με αναρτησεις-μπαρες θολων-αντιστρεπτικη-φρενα για να μην φυγω σε καμια στροφη'' με περνας για ασχετο;
Τελικα μου το πεταξε το μουσμουλο ''καλα,ελα αυριο νωρις το πρωϊ για επανελεγχο'' & φυσικα το περασε με το αντιστοιχο παραβολο.
Θα μου πεις επεσα στην περιπτωση, ε ναι δυστυχως γιατι εκτοτε δεν ειχα κανενα προβλημα.