IMG_20190926_101407.jpgIMG_20190926_100047.jpg Μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα με συνεχείς προσπάθειες ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ για να βρω τι συμβαίνει κατέληξα στο για να έχει ήχο το gps πρέπει να ανοίγουμε την μηχανή κανονικά να βάζουμε το gps κ να ακλουθούμε την διαδρομή…. ΑΜΑ για του «χ» λόγους κάνουμε μια πολύ μικρή στάση κ σβήσουμε τον κινητήρα δίχως να βγάλουμε το κλειδί κ μετά ανοίξουμε πάλι τον κινητήρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΧΟ. Γίνεται μουγγό!!!
Προσπαθώ να συμβιβαστώ με αυτήν την περίεργη ιδιαιτερότητα αλλά πιστεύω ότι είναι μεγάλο φάουλ!!!!
Το άσχημο είναι ότι ταχτικά εκεί που παίζει το ράδιο ξαφνικά «κρεμαει» κ βγάζει την παρακάτω οθόνη που λέει ότι η εφαρμογή σταμάτησε κ θέλει επανεκκίνηση. ΟΤΙ κ να του κάνω δεν λέει ξανά ανοίξει. Πολλές φορές φτάνει σε σημείο να το κάνει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές ακόμη κ να βγάζω το κλειδί από την μηχανή για κάποια λεπτά. ΤΟ ΙΔΙΟ. Προχθές σε μια διαδρομή μεγάλη το έκανε συνέχεια για μιάμιση ώρα!!! Μου έσπασε τα νεύρα. Μπουνιά ήθελα να του δώσω!!!!!!
Φυσικά το είχα πάρει από έξω κ έτσι δεν παίζει η επιστροφή του….. τι να κάνω;;; να κοιτάξω για κάποιο άλλο πιο επώνυμο;;; ξέρω μου βγήκε περίπου με τελωνείο συν εργατικά κάπου στα 600+ ευρώ κ ούτε φυσικά μου περισσεύουν να πάνε στο βρόντο…..
Έχει αυτό το λειτουργικό…… στην φωτογραφια...