Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή Πάγος στην καταψυξη

Καλησπέρα , ψυγείο ενός φίλου μου ζαχαροπλάστη πιάνει πάγο στα στοιχεία του , με αποτέλεσμα αντιαισθητικο και μείωση απόδοσης ψύξης , όταν απευθύνθηκε στον πωλητή (έξι μηνών ψυγείο) του είπε έτσι είναι αυτά έχουν στατική ψύξη ( τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω) . Τι φταίει μήπως δεν κλείνει σωστά ή μήπως άνοιξε κλείσε στερεοποιείται η υγρασία του αέρα . Τι έτσι θα γίνεται υποτίθεται ότι είναι βιτρίνα για γλυκά και όχι γλυκά μέσα στο χιόνι.

Στάλθηκε από το FS8032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον ΣΚΛΗΚΟΣ για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb73 (23-09-19)

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Γιατί δεν έχει σε όλα τα ράφια "ταψιά διαχωριστικά" εκτός τα 2 τελευταία κάτω ράφια ? και στα επάνω ράφια ακουμπά τα προιόντα κατευθείαν στα στοιχεία ?
    Και όταν θα γίνεται παύση τα νερά από το λιώσιμο πάγων που πέφτουν πάνω στα προιόντα?
    Τι θερμοκρασίες έχει επιλέξει ? σε τι χώρο το έχει τοποθετήσει? το χτυπά ήλιος ? κάνει παύσεις ? έχει και ανεμιστήρα εσωτερικά ? δουλεύει ?
    Θα πρέπει να έχει 2 τέτοια ψυγεία και όταν στο 1 ψυγείο τα προιόντα είναι ελάχιστα να τα μεταφέρει στο 2ο ψυγείο για να δώσει την ευκαιρία στο 1ο ψυγείο για χειροκίνητη απόψυξη .

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Καλησπέρα Πέτρο .Δηλαδή πως να τοποθετήσει ο άνθρωπος τα γλυκά; Τα στοιχεία υποτίθεται είναι και ράφια , τι σημασία έχουν οι παύσεις, ανεμιστήρας και θερμοκρασία επιλογής ; Αυτά είναι χαρακτηριστικά του κάθε ψυγείου , το ρυθμίζεις και ψύχει ανάλογα. Τι ερώτημα μου είναι έτσι λειτουργούν αυτά τα ψυγεία, βγάζουν χιόνι και θέλουν κάθε τόσο χειροκίνητη απόψυξη; Αν είχε αντιστασουλες για ,non frost , τοτε θα υπήρχε προβλεψη για δικά του ταψιά οχετούς να φεύγουν τα στραγγισματα . Καταψύκτες βιτρίνες είναι αυτά δεν μπορεί να πιάνει τόσο πάγο τόσο γρηγορα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Τα στοιχεία υποτίθεται είναι και ράφια
    τα ίδια στοιχεία έχουν στην κατάψυξη σε ορισμένους ψυγειοκαταψύκτες , εκεί περιέχουν και συρτάρια λεκάνες , τα προιόντα τα βάζεις εντός συρταρωτής λεκάνης και όχι εξ επαφής με τα στοιχεία .
    Τι ερώτημα μου είναι έτσι λειτουργούν αυτά τα ψυγεία, βγάζουν χιόνι και θέλουν κάθε τόσο χειροκίνητη απόψυξη;
    Ότι ισχύει και στους οικιακούς ψυγειοκαταψύκτες (που έχουν το ίδιο στυλ σωληνώσεων ορατών στοιχείων) η διαφορά με τον επαγγελματικό καταψύκτη είναι το συχνό άνοιγμα πόρτας επόμενο να θέλει και τακτικά περιποίηση.
    Αν είχε αντιστασουλες για ,non frost , τοτε θα υπήρχε προβλεψη για δικά του ταψιά οχετούς να φεύγουν τα στραγγισματα

Και αυτό να γινόταν με αντιστάσεις δεν θα είχε επιτυχία η αποστράγγιση απόψυξης με αντιστάσεις εξαιτίας του τεράστιου μήκους στοιχείων και θα έπρεπε να ανεβεί πάρα πολύ η θερμοκρασία στον θάλαμο έτσι ώστε να μπορέσουν να κυλίσουν τα αποψυγμένα νερά εκτός ψυγείου (αυτό διορθώνεται με μικρά σε έκταση στοιχεία όπως στα οικιακά ψυγεία χωρίς να επηρεάσει αισθητά την εσωτερική θερμοκρασία θαλάμου )
    τι σημασία έχουν οι παύσεις, ανεμιστήρας και θερμοκρασία επιλογής ;
    Μπορεί το συγκεκριμένο να έχει ιδιότητες καταψύκτη , τα προϊόντα δεν είναι όλα για κατάψυξη θα μπορούσαν να συντηρηθούν και με θερμοκρασίες επιλογής συντήρησης (ή θερμοκρασίες μεταξύ κατάψυξης και συντήρησης ) , αν επιλέξεις θερμοκρασίες κατάψυξης τότε θα δουλεύει περισσότερο και επομένως και μεγαλύτερη συγκέντρωση πάγου.
    Άσε τι λέει ο πωλητής , ο κατασκευαστής τι λέει για το συγκεκριμένο ψυγείο .

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Έκανε μια απόψυξη μου είπε και τώρα είναι κομπλέ , προφανώς θέλει κάθε δίμηνο μια αποψυξουλα και πολύ σωστά είπες υψηλότερη θερμοκρασία=οικονομία ρεύματος και λιγότερος πάγος. Ανεμιστήρας υπάρχει και λειτουργεί. Ευχαριστώ για βοήθεια και χρόνο σου

Παρόμοια Θέματα

1. [Bosch] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΑΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ BOSCH NO FROST
    από jimnaf στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-23, 20:23
  2. [Korting] Πάγος στην πλάτη της συντήρησης
    από perlitis στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-08-19, 18:14
  3. [Άλλη] Smeg. Πρόβλημα με εμφάνιση πάγου στη συντήρηση.
    από konstantina.k. στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-19, 19:30
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-06-19, 17:47
  5. [Άλλη] Εχω καταψυξη ΔΕΝ εχω ψυξη.
    από linkas1234 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-19, 00:18

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι