Τσεκαρε μηπως εχει συνδεθει το καλωδιο που απαγορευει την αναπαραγωγη video σε καποιο ασχετο σημειο αν θελεις να δουλευουν ολα παντα το συνδεεις με γειωση, αλιως το συνδεεις με την καλωδιωση το χειροφρενου το οποιο ειναι και το σωστο.
Τσεκαρε μηπως εχει συνδεθει το καλωδιο που απαγορευει την αναπαραγωγη video σε καποιο ασχετο σημειο αν θελεις να δουλευουν ολα παντα το συνδεεις με γειωση, αλιως το συνδεεις με την καλωδιωση το χειροφρενου το οποιο ειναι και το σωστο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ για τις απαντήσεις σας. Ξέρω έχω μπλέξει κ το πιο σπουδαίο είναι ότι σε όποιον μάστορα κ να πάω θα θέλει 100 ευρώ για ξήλωμα να το δει κλπ….. που ειδικά αυτό το διάστημα είμαι πιεσμένος λόγο κ της δόσης της εφορίας που έχουμε….
Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ (που πιστεύω από τον άλλον μήνα να πάω σε μάστορα) τι να του πω;;; τι να κάνει στις καλωδιώσεις γιατί λίγο με μπερδέψατε. Θα το ξηλώσει που θα το ξηλώσει, τι να προσέξει να κάνει;;;;;
Κ πάλι σας ευχαριστώ κ ζητώ συγγνώμη που σας ξανά ρωτώ…..![]()
ποιος το εχει κανει τοποθετηση; αν το εχει κανει καταστημα τοτε θα πας ε αυτον που το εκανε ,αν παλι το εκανες εσυ θα πας σε καποιο καλο καταστημα τοποθετησεις ηχοσυστηματων αυτοκινητου και θα πεις τι παρουσιαζει και ξερουν αυτοι εκει τι να κοιταξουν
IMG_20190926_101407.jpgIMG_20190926_100047.jpg Μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα με συνεχείς προσπάθειες ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ για να βρω τι συμβαίνει κατέληξα στο για να έχει ήχο το gps πρέπει να ανοίγουμε την μηχανή κανονικά να βάζουμε το gps κ να ακλουθούμε την διαδρομή…. ΑΜΑ για του «χ» λόγους κάνουμε μια πολύ μικρή στάση κ σβήσουμε τον κινητήρα δίχως να βγάλουμε το κλειδί κ μετά ανοίξουμε πάλι τον κινητήρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΧΟ. Γίνεται μουγγό!!!
Προσπαθώ να συμβιβαστώ με αυτήν την περίεργη ιδιαιτερότητα αλλά πιστεύω ότι είναι μεγάλο φάουλ!!!!
Το άσχημο είναι ότι ταχτικά εκεί που παίζει το ράδιο ξαφνικά «κρεμαει» κ βγάζει την παρακάτω οθόνη που λέει ότι η εφαρμογή σταμάτησε κ θέλει επανεκκίνηση. ΟΤΙ κ να του κάνω δεν λέει ξανά ανοίξει. Πολλές φορές φτάνει σε σημείο να το κάνει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές ακόμη κ να βγάζω το κλειδί από την μηχανή για κάποια λεπτά. ΤΟ ΙΔΙΟ. Προχθές σε μια διαδρομή μεγάλη το έκανε συνέχεια για μιάμιση ώρα!!! Μου έσπασε τα νεύρα. Μπουνιά ήθελα να του δώσω!!!!!!
Φυσικά το είχα πάρει από έξω κ έτσι δεν παίζει η επιστροφή του….. τι να κάνω;;; να κοιτάξω για κάποιο άλλο πιο επώνυμο;;; ξέρω μου βγήκε περίπου με τελωνείο συν εργατικά κάπου στα 600+ ευρώ κ ούτε φυσικά μου περισσεύουν να πάνε στο βρόντο…..
Έχει αυτό το λειτουργικό…… στην φωτογραφια...