Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε αν κ είμαι αρκετά προβληματισμένος κ αγχωμένος για αυτό το θέμα. Το μανουλ δεν γράφει κ πολλά, παρά τα άκρως βασικά στις ρυθμίσεις που ουσιαστικά είναι ένα με λίγες σελίδες μεταφρασμένο στα Αγγλικά κ τίποτα άλλο. Τα περισσότερα να βρήκα ψάχνοντας κ επειδή έχει κ Ελληνικό μενού τα περισσότερα ήταν εύκολα να τα ρυθμίσω. Θα προσπαθήσω να το βρω να το σκαναρω να σας το δείξω€¦.. αν κ δεν έχει σχεδόν τίποτα το αξιόλογο να δείτε.
ΚΡΑΤΑΕΙ ώρα ρυθμίσεις κ ότι άλλο υπάρχει με το κλείσιμο κ το άνοιγμα του αμαξιού δεν έχω κανένα εκεί πρόβλημα.
2ο δοκίμασα κ με ανοιχτό το αμάξι να ενεργοποιήσω το gps που εκεί συμβαίνει ένα περιεγο θέμα. ΔΟΥΛΕΥΕΙ το gps (η φωνή) κ όταν προχωρήσω κ στο διάστημα θελήσω να σταματήσω έστω μια στάση κ να βάλω το κλειδί στο «Ι» (δηλαδή να σβήσω την μηχανή μόνο δουλεύοντας όλα τα ηλεκτρικά κ μετά το ξανά βάλω μπροστά. ΔΕΝ έχει φωνή!!!!!πάλι μουγκό!!!Το ίδιο γίνεται με τα αρχεία βίντεο, μουγκά!!!! Ράδιο τέλειο, όλα τα αλλα…..τιποτα!!! έχω ενεργοποιημένα τα δεδομένα κ να παίρνει μέσω του κινητού μου….. ΤΙΠΟΤΑ! Το ίδιο!!!! Ουσιαστικά δουλεύει ΜΟΝΟ όταν είναι ανοιχτή η μηχανή στην θέση κλειδιού της μηχανής στο «ΙΙ»
Όσο για το άνοιγμα κ κλείσιμο που κάνει λες κ δεν παταει η φύσα της παροχής……. Το έχω αφήσει για δευτερεύον το θέμα αυτό μιας κ το κάνει αραιά€¦..
Δεν ξέρω που το πάω;;;; κ…..κακα τα ψέματα όπου κ να το πάω πάλι ξήλωμα από την αρχή κ άλλα 100 ευρώ!!!!
Να έκανε τόσο τραγικά λάθη ο ηλεκτρολόγος που το εγκατέστησε;;; (πέρσι τέτοιο καιρό να έβαλα) κ από την αρχή το ίδιο….. κ όταν του το είπα το πρόβλημα μου ειπε…..αοριστα, θα δούμ倦.. φταίει το σύστημα….. έκανα ότι ήταν κ θέλω άλλα χρήματα να το ξανά βγάλω κλπ….. προτιμώ να πάω σε άλλον να δώσω ξανά χρήματα παρά σε αυτόν που κυριολεκτικά τότε είχε δουλειά κ το ξεπέταξε στα γρήγορဦ..
Ταυτόχρονη μουσική πχ φλασακι ήχου με gps δεν το έχω κάνε逦.. κυρίως ακούω ράδιο.

Απάντηση με παράθεση