βλέποντας όλες τις ερωτήσεις σχετικές με τα προβλήματα που βγάζουν τα πλυντήρια, προβληματίζομαι ως προς την απόφαση αγοράς πλυντηρίου 8Kg. Θα ήθελα τις συμβουλές σας στην επιλογή μου
βλέποντας όλες τις ερωτήσεις σχετικές με τα προβλήματα που βγάζουν τα πλυντήρια, προβληματίζομαι ως προς την απόφαση αγοράς πλυντηρίου 8Kg. Θα ήθελα τις συμβουλές σας στην επιλογή μου
Εγω σημερα θα επαιρνα καποιο siemens, bosch, pitsos οσο πιο απλο σε λειτουργιες υπαρχει, γυρω στα 350 ευρω απο σκρουτζομαγαζο ή προσφορα μεγαλης αλυσιδας.
Απλο ομως. Γινεται να εχει 3 προγραμματα ολα κ ολα ;
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Το σημείο που πονάνε τα σύγχρονα πλυντήρια, είναι οι ηλεκτρονικές πλακέτες. Και λέω "πονάνε", γιατί οι τεχνικοί πλυντηρίων δεν είναι ηλεκτρονικοί και δεν βάζουν χέρι, ενώ οι εταιρείες σαν ανταλαακτικό τις πουλάνε πανάκριβα. Το ζήτημα είναι αν υπάρχουν πια πλυντήρια χωρίς ηλεκτρονικά, με ηλεκτρομηχανικό "εγκέφαλο" (άστοχος ο όρος, εννοούν το εξάρτημα που διαχειρίζεται το πρόγραμμα).
Αν βρεις κάτι τέτοιο και αποφασίσεις ότι θέλεις τέτοιο, δεν έχω να συστήσω κάτι προσωπικά.
Αν όχι, και πας σε ηλεκτρονικό, προσωπικά έχω σε μεγάλη υπόληψη την LG, πολύ εξελιγμένες συσκευές σε λογικό κόστος, άριστη σχέση ποιότητας/τιμής.
Γενικά, να έχεις υπόψη σου ότι οισυσκευές δεν φτιάχνονται πλέον για να κρατήσουν για πάντα, αλλά για ορισμένα χρόνια. Με αυτό κατά νου, είμαι ικανοποιημένος από το προηγούμενο LG μου που κράτησε δεκατρία χρόνια, και αντικαταστάθηκε με νέο LG 8κιλο, direct drive, αγορασμένο λίγο λιγότερο (για την ακρίβεια, €365 πρν λίγους μήνες) απ'όσο το προηγούμενο 7κιλο.
Θα βρεις βέβαια και συσκευές από τα €200 περίπου, αλλά σαφώς χαμηλότερης ποιότητας, και πιθανότατα και αξιοπιστίας.
Τα μόνα πλυντήρια που κατάφεραν να περάσουν από όλα τα παρακάτω τεστ και επιβίωσαν από απόψεως αντοχής μηχανικά
https://www.youtube.com/watch?v=VsRot0p7ObY
Ήταν τα Αeg (oko ) εξετάζουμε για δυνατότητες διπλής παροχής νερού (ζεστό από ηλιακό κτλ) / στύψιμο με 1400 στροφές και όχι πιο κάτω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 12-07-19 στις 22:49
diony (12-07-19)