καλησπέρα σας. Εχω τον καταψύκτη Whirpool AFG 3350, και ξαφνικά δεν ψύχει καθόλου (η οθόνη δείχνει συνεχώς --). Τι μπορεί να φταίει; Συνημμένα η φωτο με την πλακέτα της πρόσοψηςIMG_PlaketWhirpool.jpg
καλησπέρα σας. Εχω τον καταψύκτη Whirpool AFG 3350, και ξαφνικά δεν ψύχει καθόλου (η οθόνη δείχνει συνεχώς --). Τι μπορεί να φταίει; Συνημμένα η φωτο με την πλακέτα της πρόσοψηςIMG_PlaketWhirpool.jpg
Η R22 είναι λίγο ψημένη, ή μου φαίνεται;
είχε λίγο κόλληση επάνω, την έβγαλα με το κατσαβίδι. Επίσης, επειδή το Τ1 ήταν μαυρισμένο (βλέπε φωτο) το έβγαλα να βρω να το αντικαταστήσω. Τι είναι όμως αυτό το Τ1;IMG_20190527_105946.jpgIMG_20190527_110007.jpgIMG_20190527_110016.jpg (το μαύρο που πιάνω)
Ο μετασχηματιστής τροφοδοσίας είναι. Αν είναι αρπαγμένος, πιθανότατα έχουν ψηθεί και η γέφυρα ή και το regulator. Θα σου πρότεινα να πας την πλακέτα σε ένα ηλεκτρονικό να τη δει.
dmitso (27-05-19)
άλλαξα τον μετασχηματιστή Τ1, αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Φαίνεται πως δεν έφταιγε αυτός. Τι άλλο μπορεί να φταίει;
https://www.northlondonappliancerepa...e-freezer.html
Το σφάλμα αυτό -- το αναφέρει παραπάνω σε πρόβλημα συμπιεστή ή ανεμιστήρα / ελέγχθηκαν ?
dmitso (27-05-19)