Αρχικό μήνυμα από
nick1974
Η επιθεση (αν θεωρηθει τετοια) εννωειται δεν ηταν προσωπικη, ουτε τον γνωριζω τον ανθρωπο (η μπορει και να τον γνωριζω και να μην το ξερω, ασχετο) αλλα στην ΗΛΙΘΙΑ νοοτροπια μερικων εγχωριων τεχνικων που χωρις να δουν κατι αν υποψιαστουν πως δεν ειναι καμμενη ασφαλεια η ενα reset (που εκει τα καταφερνουν) αρχιζουν τις δικαιολογιες του γιατι δεν το ποιανουν λες και καποιος τους ρωτησε.
Το αντικειμενο δεν εχει να κανει με τη νοοτροπια, και προσωπικα η δικη μου δουλεια εχει να κανει με πολυ ακριβοτερα μηχανηματα απ τα ιατρικα που ανεφερες και κατα καποιο τροπο πολυ σοβαροτερα (ενα ιατρικο μηχανημα στην τελικη στη χειροτερη τι να κανει? Να σκοτωσει ΕΝΑΝ ανθρωπο? Δε νομιζω αλλα αντε μεχρι εκει. Ουτε μαζικη κατασττροφη μπορει να προκαλεσει ουτε να προκαλεσει διεθνη ρυπανση) και σε αυτο το χωρο οι Ελληνες τεχνικοι εχουμε διεθνως ΑΡΙΣΤΟ ονομα και αρκετοι μας θεωρουν ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ παγκοσμια, (οι Κινεζοι μας εχουν κατι σαν ημιθεους) κι αυτο γιατι δεν εχουμε προβλημα να παρουμε συστηματα που εχουν περασει ολα τα χερια του πλανητη να τα κανουμε λειτουργικα, η ακομα και να τα αναβαθμισουμε. (ολοκληρωμενα συστηματα εννοω, οχι μια πλακετουλα) Καπου λοιπον με ξεπερναει το γεγονος οτι σε καποια πολυ σοβαρα κομματια των ηλεκτρονικων θεωρουμαστε κορυφαιοι, και σε κλαδους consumer που υποτειθεται ειναι οτι πιο light, να εχουμε τεχνικους που με υφος 142 καρδιναλιων λες και ανακαλυψαν το φαρμακο του καρκινου και τους προτειναν για νομπελ ειρηνης να καθονται να λενε "α αυτο εγω δε το ποιανω γιατι εχει δαχτυλιες" (το απιστευτα γελοιο ειναι πως το ζησα και δε πιστευα στα ματια μου με τις βλακειες που διαβαζα)
Δεν ξερω αν η συγκεκριμενη περιπτωση ηταν τετοια η οχι αλλα εμενα αυτο ακριβως μου θυμισε (Και αυτα γινονται μονο στον consumer χωρο, δηλαδη ακριβως εκει που δε θα επρεπε γιατι ο πελατης ειναι ενας κοινος θνητος)
Οσον αφορα τις καρτες που πανε για reballing ΟΛΕΣ ανεξαιρετως εχουν αποτυχει σε καποιο φουρνο, αυτο δεν ειναι κατι καινουργιο.
Στάλθηκε από το SM-T585 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk