Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.Χριστός Ανέστη.
Λοιπόν,έχω την εν λόγω τηλεόραση εδώ και περίπου 1 μήνα αλλά τώρα βρήκα το χρόνο να ασχοληθώ.Την βρήκα σε ανακύκλωση ε οπότε λέω ας της ρίξω μια ματιά να μάθω και κάτι(γιατί εδώ που τα λέμε δεν έχω σχεδόν καθόλου εμπειρία σε lcd).
Σε δοκιμή που έκανα λοιπόν είδα το εξής:Ανοίγει κανονικά,έχω ήχο αλλά δεν έχω εικόνα.Έκανα το τεστ με το φακό λοιπόν και είδα ότι δείχνει εικόνα οπότε κατάλαβα ότι φωτισμός πάπαλα.
Την άνοιξα λοιπόν και είδα το εξής: Ότι στις 5 σειρές led (45 led σύνολο) πάντα το πρώτο έχει καφέ σημάδι από πίσω.Αυτό φυσικά με παραξένεψε(υποπτεύθηκα βλάβη στο τροφοδοτικό αλλά παρότι έψαξα εδώ δεν έβγαλα άκρη).Φυσικά δεν συνεπάγεται ότι το τροφοδοτικό έχει βλάβη απλά θέλω να το σιγουρέψω.Φωτογραφίες δεν έχω να ανεβάσω τώρα,μπορώ αύριο το πρωί.
Το μοντέλο είναι το UE32F5000AWXXH με PSU BN44-00605 A και MAIN BN41-01955
Τα led και το inverter είναι sharp (κωδικός led ΑΝ το βλέπω σωστά είναι D2GE-320SC1-R0. Από αριστερά έχει αυτοκόλλητο με qr code και από κάτω γράφει ΜΕ Υ 01774 32Ε 28489Α 623_S ). Να σημειώσω ότι παρόμοια led έχω δει εδώ σε πολύ φτηνές του τύπου της υπογραφής μου.
Αν είναι το τροφοδοτικό θα χρειαστώ σχέδιο γιατί το μόνο που βρήκα είναι πώς να την ανοίξω.