Παιδιά, ο ανεμιστήρας που λέτε πρέπει να δουλεύει συνέχεια;; γιατί αυτή τη στιγμή που τον τσέκαρα δε δουλεύει.
Παιδιά, ο ανεμιστήρας που λέτε πρέπει να δουλεύει συνέχεια;; γιατί αυτή τη στιγμή που τον τσέκαρα δε δουλεύει.
Όταν δουλεύει ο συμπιεστής δουλεύει και ο ανεμιστήρας
http://www.eaparts.gr/part.aspx?partid=46227
Είναι dc (πιθανόν ) πολύ μικρής ισχύος 2,5W με πολύ υψηλές στροφές κάτι που το καθιστά ευάλωτο στο να κολλήσει εύκολα . Μετακίνησε τον άξονα μπρος πίσω μερικές φορές και βάλε λίγο λάδι
Ευχαριστώ πολύ Πέτρο και όλα τα παιδιά για τη βοήθειά σας. Μόλις βρω χρόνο θα παίξω με τον ανεμιστήρα και θα στείλω τα αποτελέσματα.
Επανέρχομαι. Άλλαξα τον ανεμιστήρα, αλλά δυστυχώς μάλλον έχει και κάποιο άλλο πρόβλημα, δεν είδα καμία βελτίωση. Ίσως προκλήθηκε κάποια ζημιά τον καιρό που λειτουργούσε χωρίς ανεμιστήρα;;
Βλέπε #10 .
Όχι από αυτό άμεσα .Ίσως προκλήθηκε κάποια ζημιά τον καιρό που λειτουργούσε χωρίς ανεμιστήρα;;
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις άλλη μια φορά. Ρε παιδιά κάλεσα τεχνικό να τον ρωτήσω και μου είπε αν έχει διαρροή (το φρεον είναι R600a) θέλει 120€ για επισκευή και συμπλήρωση. Είναι λογικό;; Και χρεώνει για επίσκεψη 20€ αν δεν προχωρήσω στην επισκευή.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krumel21 : 16-05-19 στις 12:03
Αν έχεις έστω και λίγο ψύξη (παγώνει το στοιχείο) έχεις βουλωμα στον τριχοειδή , συχνό φαινόμενο στα μοτέρ με r600. Η λύση είναι μια, αλλαγή μοτερ. Οτιδήποτε άλλο θα είναι περιστασιακό.
Αν υποθέσουμε ότι έχει διαρροή πρέπει να ελεγχθεί και να επισκευαστεί η διαρροή.
Το αν είναι πολλά τα χρήματα μπορείς να το κρίνεις με βάση την κατάσταση του ψυγείου και άν έχει αλλά περιφερειακά προβλήματα π.χ. κρεμασμένη πόρτα , χαλασμένα λάστιχα κ.τ.λ.
tapavakos.gr
Φίλε Φορη η ερώτησή μου είναι αν είναι λογική η τιμή που μου είπε, όχι αν αξίζει να το φτιάξω ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται το ψυγείο.
Το λογικό είναι σχετικό φίλε μου! Τα μετριαζεις όλα! Αν σου κανει σωστη δουλειά και ότι προβλέπεται στην περιπτωση σου είναι καλα. Επέλεξε κάποια εταιρία ή κάποιο ψυκτικό που έχει εμπειρία και μετα δες το θέμα χρημάτων αν είναι πολλά ή λίγα.
tapavakos.gr
Παιδιά καλησπέρα. Μόλις έφυγε ο τεχνικός, μου έκανε την καρδιά περιβόλι. Μου είπε ότι είναι υγρά και έχει διαρροή και δε φτιάχνεται, πάει για πέταμα, γιατί η πλάτη είναι κλειστή και οι σωληνώσεις δε φαίνονται. Πώς σας φαίνεται;; Μιλάμε για ψυγειοκαταψυκτη 4 ετών Morris.και πλήρωσα και 14€ για ανεμιστηρακι τσάμπα.