-
WM61200 brandt
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ. ΕΝΩ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΩΡΑ ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΩΡΕΣ.ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ;
-
-
Συνήθης ύποπτος σε τέτοιες βλάβες είναι το κύκλωμα θέρμανσης του νερού. (αντίσταση, αισθητήρας θερμοκρασίας ή το ρελέ της πλακέτας)
Αργεί να ζεστάνει το νερό και καθυστερεί το πρόγραμμα. Μπορείς για αρχή να μετρήσεις ωμικά την τιμή της αντίστασης με πολύμετρο.
-
-
Τιμη μετρησης αντιστασης 28Ω.Τιμη μετρησης θερμικου ασφαλειας 110ΚΩ. Τον αισθητηρα θερμοκρασιας ξερετε που τον εχει;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Agapios : 07-05-19 στις 14:45
-
-
Παράκληση να μην γράφετε με κεφαλαία. Αντιβαίνει στους κανόνες του forum, και υπάρχουν δύο λόγοι γι'αυτό, (α) ευγένειας: στο internet τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζουμε, και (β) πρακτικός: το κείμενο με πεζά είναι πιο ευανάγνωστο.
Για του λόγου το αληθές για το δεύτερο, ποιό από τα δύο παρακάτω είναι πιο ευανάγνωστο;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ. ΕΝΩ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΩΡΑ ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΩΡΕΣ.ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ;
Kαλησπερα σας. Eχω ενα προβλημα με την πλυση του πλυντηριου. ενω το βαζω στο γρηγορο προγραμμα που το βαζω παντα και εκανε λιγοτερο απο ωρα ,τωρα το κανει περιπου στις 3 ωρες.Kαθυστερει πολυ την πλυση.τι μπορει να φταιει;
-
-
Η αντίσταση 28 ωμ είναι καλή. Με γείωση μέτρηση έκανες; Αν όχι κάνε μέτρηση σε Mohm.
Το θερμικό ασφαλείας πρέπει να είναι 0 ωμ ή αν μετράς με buzzer πρέπει να χτυπάει. Κάποια θερμικά έχουν ένα κόκκινο κουμπί, αν έχει και το δικό σου πάτησε το μήπως χρειάζεται επαναφορά.
Αν όντως θέλει επαναφορά τότε μείωσε την ποσότητα απορρυπαντικού που βάζεις γιατί το πλυντήριο βάζει λίγο νερό και αν έχεις πολύ αφρό η αντίσταση αποβάλει μεγάλη θερμοκρασία στο θερμικό και όχι στο νερό με αποτέλεσμα να ανοίγει το θερμικό και να μην θερμαίνει.
-
-
Ειναι φυσιολογικο οσο το πλυντηριο ειν
αι σε λειτουργια να μην εχω καθολου ταση και στην αντισταση και στα θερμικα και στο αισθητηρα και οταν τελειωνει η πλυση και το κλεινω τον διακοπτη να εχω ταση;Το νερο παντως δεν το ζεσταινει.
-
-
Που έχει τάση και πόσα volt;
Το θερμικό είναι ένας διακόπτης σε σειρά με την αντίσταση οπότε δεν μετράμε τάση στα άκρα του αλλά συνέχεια κυκλώματος.
Το αισθητήριο είναι μια θερμικά μεταβαλλόμενη ωμική αντίσταση και ούτε εκεί μετράμε τάση. Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.
Αυτά που σου ανέφερα τα είδες;
Φωτογραφία του καντράν μπορείς να ανεβάσεις για να δω ποιο μοντελο είναι;
-
-
Φωτογραφία του καντράν μπορείς να ανεβάσεις για να δω ποιο μοντελο είναι;
https://preview.manual.guru/preview-...00/page-1.html
Αν δεν μπορεί να βγάλει φωτό , ας δώσει δείγματα από παρακάτω (τι βλέπει αυτός που δεν βλέπουμε εμείς )
https://images.search.yahoo.com/sear...ninternational
+ ότι δεν απαντάει ερωτήσεις π.χ. #5 και αλλάζει κατεύθυνση αργότερα (ενώ θα μπορούσε να απαντήσει έστω αρνητικά )
Υποψία για ποτενσιόμετρο θερμοστάτη.
-
Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Κυριακίδης για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:
-
Στατιστικά πάντως οι περισσότερες πιθανότητες είναι στο θερμικό ασφαλείας το οποίο επανέρχεται πιέζοντας το κόκκινο κουμπί που έχει. Πιο σπάνια είναι κομμένο καλώδιο ή βλάβη στο ρελέ θέρμανσης.
-
-
Ταση εχω στην αντισταση 180-200v περιπου και αυτη οταν κλεινω τον διακοπτη. Οσο ειναι σε λειτουργια δεν εχω. Βλεποντας επισης την πλακετα ειδα στον πορτοκαλι ρελε καπνα.Μηπως αυτος ειναι η αιτια;IMG_20190413_135336.jpg
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης