Είμαι σίγουρος,η ζημιά είναι στην τροφοδοσία.Δεν μέτρησες και το αρχικό να μας πεις τι έδειχνε,όλα στον αέρα.Τεσπα πάνε πάρε μια lg να βρεις την υγεια σου.Είσαι και μακριά να την έβλεπα....
Και να θυμάσαι την υπογραφή μου....
Είμαι σίγουρος,η ζημιά είναι στην τροφοδοσία.Δεν μέτρησες και το αρχικό να μας πεις τι έδειχνε,όλα στον αέρα.Τεσπα πάνε πάρε μια lg να βρεις την υγεια σου.Είσαι και μακριά να την έβλεπα....
Και να θυμάσαι την υπογραφή μου....
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Φίλε Κώστα,
πράγματι έχεις ελλατωμματικό(ά) εξάρτημα(ήματα) και πριν το TRN ενίσχυσης οριζοντίου, και μάλιστα έπρεπε να ξεκινήσεις
τον έλεγχο από τ΄ εξαρτήματα του παλμοτροφοδοτικού της τηλεόρασής σου βγάζοντας όλες τις διόδους που δίνουν συνεχείς
τάσεις στα διάφορα κυκλώματα στον αέρα μετρώντας την ορθότητα των τάσεων αυτών με τη συσκευή σου στο ρεύμα κι εφόσον
αυτές ήταν σωστές τότε τοποθετώντας μετά μία μία δίοδο στο PCB θα διαπίστωνες πιο κύκλωμα σου προκαλούσε τη συνέχιση της
βλάβης, όπως αναφέρει και στο παραπάνω post ο φίλος Δημήτρης από την Καστοριά.
Φαντάζομαι ότι ο τρόπος που ακολούθησες για την επισκευή οφειλόταν μόνο στην έλλειψη χρόνου από μέρους σου κι όχι στην
έλλειψη γνώσεων, γι΄ αυτό θα ΄λεγα να βάλεις τη τηλεόραση κάπου στην άκρη και ν΄ ασχοληθείς επισταμένως μαζί της όταν
βρεις τον κατάλληλο χρόνο.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Έτσι πάει και το κακό είναι ότι για αυτό το σασί δεν υπάρχει σχέδιο-κι αν υπάρχει δεν το έχω βρει-,μόνο το πρόγραμμα του μΕ που έχει.Θα συμφωνήσω με τον συνονόματο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 09-03-19 στις 17:00
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!