Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα πω κάτι και ας μας κοροϊδεύουν, παίρνω την άποψη σου στο #3 . Αλλά και την άλλη άποψη σου ότι όταν είναι "παγωμένη" η συσκευή δείχνει μεγαλύτερους χρόνους , και με την ίδια αμέσως χρήση μετά την 1η δείχνει μικρότερους χρόνους (θαρρείς σαν να έχει σύστημα που διαβάζει και εξωτερικές θερμοκρασίες περιβάλλοντος ή και εσωτερικές της συσκευής , για να προσεγγίσει έτσι και κάποιες "συνθήκες" με τους χρόνους που θα υποδείξει στο καντράν. ) .
Την επόμενη φορά δοκίμασε να ζεστάνεις τον χώρο που βρίσκεται η συσκευή με κάποιο αερόθερμο για τουλάχιστον 2 -3 ώρες σε θερμοκρασίες καλοκαιριού (35 C και λίγο σου λέω αφού τώρα τον χειμώνα σκας και με τους 22C) και πες μας τι χρόνους έδειξε κατά την 1η χρήση , άσε κιόλας το αερόθερμο αναμμένο για όσο λειτουργεί το στέγνωμα .
Δεν είναι εφικτό να γίνει αυτό. Το στεγνωτήριο βρίσκεται στον πάτο φωταγωγού που είναι η αποθήκη μου. Οπως καταβαινεις ειναι αδυνατον να ζεστάνω τον φωταγωγό της πολυκατοικίας με οποιονδήποτε τρόπο.
Παρόλα αυτά και πέρυσι τον χειμώνα βρισκόταν το στεγνωτήριο στο ίδιο σημείο.
Αυτή την σκέψη που έκανες, έκανα και εγώ για αυτό και έχω βάλει θερμόμετρο και υγρασιόμετρο στον χώρο.
Οι μετρήσεις είναι αυτές που λέω. Γυρω στους 18-19 βαθμους κελσίου η θερμοκρασία και 50-60% η υγρασία (που αυτή φοβόμουν περισσότερο να πώ την αλήθεια)
Μου εκανε και εντυπωση το 18-19 βαθμους κελσιου στον φωταγωγο, αλλα ειναι πραγματικό.
Ακριβώς απο κάτω βρίσκεται η αποθήκη του λέβητα ο οποίος ζεσταίνει το πάτωμα του φωταγωγού και ταυτόχρονα στον φωταγωγο βγαίνουν και 2 σωλήνες Φ200 που είναι ο εξαερισμός του λέβητα. Συνεπώς δικαιολογείται η αυξημένη θερμοκρασία και υγρασία για φωταγωγό.
Καταλήγωντας θα πώ ότι η θερμοκρασία και η υγρασία του χώρου είναι η ιδανική για την λειτουργία του στεγνωτηρίου.

Θα μπορούσα να κάνω διάγνωση αν έβρισκα πληροφορίες για τι ακριβώς διαβάζουν οι αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας του στεγνωτηρίου. Μέχρι και την υδροροη του στεγνωτηριου ξηλωσα απο την αποχετευση και την έβαλα σε κουβα για να έχει μέγιστη ρήση. Μη τυχον και κρατάει υγρασία , την οποία την ξαναυγροποιει μετά απο κάποιες ώρες και διαβάζει υγρασία στον κάδο.