Καλησπέρα, πριν 3 ημέρες αγόρασα το Morris WBW-71208. Από την πρώτη ημέρα όταν γυρνάει ο κάδος σε οποιαδήποτε ταχύτητα παρατήρησα:
- να βγαίνει σπινθήρας οπού φαίνεται από την αντανάκλαση στο πλακάκι
- να ακούγεται ένα τσακ τσακ
- ενώ υπάρχει μια πολύ ελαφριά μυρωδιά καμένου από την πίσω μεριά. Σαν κάτι να μην κάνει καλή επαφή και σιγά σιγά να καίγεται Η μυρωδιά δεν μπορώ να πω ότι είναι ξεκάθαρο κάψιμο αλλιώς και θα το είχα είδη αλλάξει, πρέπει να πάω ακριβώς από πίσω για να την καταλάβω + το οτι είναι καινούργιο όποτε φαντάζομαι είναι φυσιολογικό να παράγονται κάποιες μυρωδιές.
Το πλυντήριο έχει πλύνει 3 φορές μέχρι τώρα κανονικά.
Μίλησα με την αντιπροσωπία και λένε ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένας μικρός σπινθήρας από το μοτέρ κίνησης. Μου πρότειναν να στείλουν τεχνικό να το κοιτάξει αλλά εφόσον δεν εντοπίσει πρόβλημα θα χρεωθώ. Μετά σε επικοινωνία με το κατάστημα μου είπαν να έρθει ο τεχνικός πρώτα και εφόσον εντοπιστεί πρόβλημα θα μου κάνουν αλλαγή μέσα στο doa. Αυτό που με παραξένευε είναι ότι ενώ ανέφερα μόνο την μάρκα, ο υπάλληλος στο τηλέφωνο με ρώτησε αν είναι 7κιλο. Το πλυντήριο το παρήγγειλα στις εκπτώσεις της Δευτέρας οπότε είναι λογικό να το έχουν πάρει και άλλοι μαζικά και ίσως να έχει βγει ξανά το πρόβλημα.
Πριν κλείσω τεχνικό θα ήθελα την γνώμη ανθρώπων σχετικών με το αντικείμενο.
Ανέβασα και βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=5cNGGwk4Xyc
Μόλις ξεκινάει το βίντεο παρατηρήστε την αντανάκλαση στο πλακάκι ενώ ακούγεται και ο ήχος (τσακ-τσακ).
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για οπιαδίποτε βοήθεια!