Triac εχει μεσα και δεν υπαρχει απομονωση απο το δικτυο. Εχω απορία τι θα γινει αν το βαλουν σε κανενα παιδακι ή κανενα παππου και κατουρηθει το βραδυ...
Triac εχει μεσα και δεν υπαρχει απομονωση απο το δικτυο. Εχω απορία τι θα γινει αν το βαλουν σε κανενα παιδακι ή κανενα παππου και κατουρηθει το βραδυ...
Από κάμποσες που έχω λύσει δεν περιέχει τίποτα μέσα.
Τον έλεγχο τον κάνουν με αντίσταση ή και δίοδο (1,2,3) και τα 220v πάνε απευθείας μέσα στην κουβέρτα.εσωτερικα υπάρχει μονωμένο καλωδιο
Η απάντηση του Klik είναι συγκεκριμένη σε μια άποψη , η σημαντικότερη είναι η αναφορά σε παιδιά , μπορεί το παιδί να πάρει κανένα σουγιά και να αρχίσει να κόβει την κουβέρτα .
Αν είχα τέτοια κουβέρτα θα την χρησιμοποιούσα μόνο για προθέρμανση , από εκεί και πέρα τέλος ,δεν θα κουλουριαστώ κιόλας με καλώδια . Οι απλές κουβέρτες έτσι κι αλλιώς μετά από λίγα λεπτά από την θερμοκρασία σώματος σου δίνουν θερμοκρασία υπεραρκετή για να έχεις άνεση ακόμη και σε χώρους που δεν έχουν θέρμανση.
Δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να παίρνουν έγκριση τέτοια προϊόντα τη στιγμή που ζητάνε ένα κάρο πιστοποιητικά.
Παλιός μου γείτονας πάντως που είχε πάρει ηλεκτρική κουβέρτα μου 'χε πει ότι έχει μετασχηματιστή.
Άρα υπάρχουν και με μετασχηματιστή και δεν νομίζω να είναι και τρομερή η διαφορά.
You only live twice.