Τέλος καλό όλα καλά! Ναι, είναι γεγονός, μετά από 3,5 μήνες ταλαιπωρίας και συνεχών απογοητεύσεων η τηλεόραση μου επιτέλους αναστήθηκε και γλύτωσε από την ανακύκλωση. Βρέθηκε επιτέλους ο μάγος ηλεκτρονικός που κατάφερε να την επισκευάσει και μάλιστα έτυχε να είναι και μέλος αυτού του φόρουμ, είναι ο συνάδελφος thanasis-ps2.
Όταν του την πήγα εκτός από το αρχικό της πρόβλημα είχε και καμένη μητρική πλακέτα από βραχυκύκλωμα και ήταν τελείως νεκρή. Επισκεύασε την μητρική, επισκεύασε και την t-con γιατί βρήκε και σε αυτήν κάποιο πρόβλημα, έκανε και τα μαγικά του σε ένα προβληματικό
flex που δεν έφερνε εικόνα και τώρα η συσκευή λειτουργεί άψογα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους συνφορουμίτες για τις πολύτιμες συμβουλές την καθοδήγηση και την υποστήριξη τους που μου έδωσαν το κουράγιο και την ελπίδα να συνεχίσω να προσπαθώ για την επισκευή της TV, καθώς και την ύπαρξη αυτού το φόρουμ που βοηθάει στην ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Θανάση που έσωσε την Samsung μου που εκτός από ένας απίστευτος τεχνικός είναι και ένας έντιμος και αξιόλογος άνθρωπος. Τον ευχαριστώ πολύ!
Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους!