Βρες ένα κινητό τηλέφωνο με υπέρυθρη θύρα ,και κάνε τους χειρισμούς από κει . Τι να το κάνεις πια το τηλεκοντρόλ,
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρες ένα κινητό τηλέφωνο με υπέρυθρη θύρα ,και κάνε τους χειρισμούς από κει . Τι να το κάνεις πια το τηλεκοντρόλ,
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Δημήτρη γιατί νομίζεις ότι τρολαρω τον άνθρωπο που έχει ένα πρόβλημα; Αν υποτεθεί ότι το τηλεκοντρόλ δεν λειτουργεί κανονικά μπορεί το κινητό τού τηλέφωνο να το μετατρέψει σε τηλεχειριστήριο και να τεσταρει το κλιματιστικό, ή μπορεί με στόχευση της κάμερας του κινητού στο μάτι του τηλεκοντρόλ και πατώντας διαδοχικά τα κουμπιά του , να δει αν λειτουργεί,
ρε παιδιά μπορει τελικα να μου πει κάποιος πως θα ελενξω αυτά που είπα , θερμιστορ, δεκτη, κοντρόλ
Πάρα το κινητό σου και ενεργοποίησε την κάμερα . Στρέψε τις υπέρυθρες του τηλεχειριστηρίου να κοιτάζουν την κάμερα του κινητού σου . Πάτα το κουμπί On/off και άλλα κουμπιά του χειριστηρίου σου και ταυτόχρονα κοίτα απο την οθόνη του κινητού σου αν φαίνονται οι υπέρυθρες (θα δεις αμυδρά φως)
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Σωστός αυτό ,αν το έχει με την τεχνολογία , αλλά πια το κινητό μόνο τηλέφωνο δεν είναι , όπως τείνει να αντικαταστήσει το ρολόϊ,την φωτογραφική μηχανή , ξυπνητήρια, τον υπολογιστή σε μεγάλο βαθμό , τις παιχνιδομηχανές ως έναν βαθμο και τόσα άλλα , που βλέπεις την πατέντα .
Εχουν ακόμη τα κινητά θύρα IR??? Νόμιζα ότι είχαν μόνο τα εποχής προ blue tooth, κάμποσα χρόνοα πίσω!